1Gunes Merveclnk çok iyi geliyor ben kullanıyorum özellikle uyurken kullanın sabaha kadar rahat uyuyorsunuz
meraklianneadayi23 1Gunes Benimde 30+3 mide yanması kasık sırt kaburga ağrılarıyla zar zor devam ediyoruz 💕
Ebruliya 1Gunes 39+0 karpuz olduk bizde. 36 dan sonrası geçmiyor zaman ilerlemiyor sanki. Birde sevdiklerinin sürekli arayıp nasılsın varmı bı kıpırtı demesi yokmuuu insanın canını baya sıkıyo
1Gunes Ebruliya maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❣ biz gurbetteyiz daha çok ararlar eminim bizi neyse ki sezeryan olacak planlı herkesi günü alınca aricaz
Prenses34_annesi 1Gunes 32+6 kereviz olduk kızımla 🥰 son 50 günümüz kaldı 🥲 kaşıntıdan ötürü sıkıntımız yok 🥰
Pengu 1Gunes bizde 29+6 yız yarın 30 olcaz kızımla💕😍 akşamları biraz zor geçiyor hamileliğimin başından beri uykusuzluk çekiyorum. Şimdide uygn pozisyon bulamıyorum yatmak için:) birde bazen nefes darlıgı yaşıyorum🤪
1Gunes Pengu maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❣ bende öyleyim vallahi uyku yok yemin ederim gece 2 3 ediyorum zorumla uyumaya çalışıyorum.