ParildayanYildiz 1Gunes 30+5 baştan beri alıştığım mide yanmam ve yeni başlayan ağrilarimla selamlar🤭
1Gunes ParildayanYildiz ya sağlıkla kucağınıza alın ınşallah benimde ağrılarım oluyor magnezyum kullanıyorum ayrıca mide yanmam çok nadir oluyor çok şükür
ParildayanYildiz 1Gunes inşaAllah artmaz canım yanma çok zor oluyo magnezyum da yanmadan dolayı midemi çok yakıyor düzenli kullanamıyorum malesef 🤦♀️
1Gunes ParildayanYildiz magnezyumu gün iciinde mide yanması için ilacı ise uyumaya yakın kullanabilirsin kuzum bende 4 ilaç kullanıyorum gün içinde kullanıyorum hepsini bir anda içemiyorum. D vitamini folikasit magnezyum demir ilacı
ParildayanYildiz 1Gunes bende gebelik reflüsü oluştu canım mide yanmasına olan şurup bazen sadece birkaç saat anca idare ediyor beni gün içinde birkaç kez bile içebiliyorum🤦♀️folik asit niye hala devam ediyor ki bu haftada çoktan bırakılıyor aslında
1Gunes minnoskiz- maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰 geçmiş olsun karin ağrısı neden oluyor mide yanmasından mi ?
minnoskiz- 1Gunes nedenini bilmiyorum doktorlar normal diyor ama burada okuyorum kimsede yok.Adet sancıları gibi oluyor. Bu arada çok teşekkürler amin hepimiz sağlıcakla kavuşalım 🙏
Tuba11 1Gunes Amin canım inşalla. Rabbim hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin 🙏😘
1Gunes Xxx0101 maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah ananas sevilmez mi ama kasılma yapıyor dedikleri için yemedim hiç ❣
Cookiee 1Gunes 36+2 🍈 kavun olduk. İki gündür çok yürüdüm alta doğru baskı hissediyorum gemek üzere galiba 🤭