Ecrina Damla o zaman kızdır canım yüzde bile vermemiş net demiş. Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin. Ben de daha doğuramadım bebişi 39. Haftalar da çırpınıyorum 😂😂 gelesi yok kızımın.
Damla Ecrina aminnn🙏🏻 Allahım size de ikiniz içinde sağlıklı olan ne ise en kolay ve güzel şekilde doğum yapmayı nasip etsin 💕
ParildayanYildiz Damla evet canım doğru bencede bizim kızda ne zaman çikolata yesem tepki veriyor hareketlerini hissetmek için özellikle yiyorum bende hep🤭
Damla ParildayanYildiz hareket hissetmiyorum henüz şuan sabırsızlıkla beklediğim tek şey bu 🥲 ultrason da saklamasindan korktum bir sürü çikolata yedim🤭 cinsiyet partisi yapmak istedik eşim ertesi güne bile zor dayandı hiç uyumadan parti için uğraştık 20 haftaları beklesek ben değil ama eşim kafayı yerdi sanırım 😂
ParildayanYildiz Damla en güzel heyecanlar canım 😍 hareketleri de hissedeceğin gün gelecek azcık daha sabır sonrada insan her an hareket etsin istiyor ama tembellik yapıyolar genelde😁
Damla Minigim--2 ayyy Allah dağına göre kar veriyor galiba büyük konuşmak istemiyorum ama eşim benden sabırsızdı delirmesinden korktum 1 günde bile 😂
Minigim--2 Damla sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil çok şükür ikinci hamileliğim bı tane oğlum var
Damla ParildayanYildiz ne zaman hissederim acaba doktorum dinlen diyor bana ama ben yatarsam hareketsiz kalırsam hasta oluyorum. Çok aktif ve hareketliyim hareket halinde iken de hisseder miyim 😂
ParildayanYildiz Damla ben 30 haftalık oldum hala ben hareketliyken kızımın hareketini pek hissetmem canım ben 17.haftada gıdiklanma şeklinde hissetmiştim çikolata yer sırt üstü yatardım o zamanlar hareket ederdi hep şimdi kafasına göre takılıyor 😁😁
Bskaymazz Damla Aslında ben 12. Haftada gittiğimde erkeğe benzettim doktorum erkek değil hayır dedi. 14. Haftada kesinleşti kız dedi 🤩