Bskaymazz Damla Aslında ben 12. Haftada gittiğimde erkeğe benzettim doktorum erkek değil hayır dedi. 14. Haftada kesinleşti kız dedi 🤩
Tugbaakcy Damla 12+0 da öğrendik🌸 net dedi hep ki bende gördüm kızım sağolsun bacaklar açık😂 her muayene de🥰
Damla hknbsrsura zor bir durum emin olamamakta zor yani ama ben başından beri kız hissediyordum ve alışveriş bile yaptım kız bebek için o derece emindim belki hissediyorsunuzdur💕
Tugbaakcy Damla merak etme kız dediyse kızdır. Erkek olduğunda yanılma daha çok oluyor kordon dolayısıyla. Eminse doktorun kızdır☺️
Damla Tugbaakcy Çok şükür içim rahatladı Bi kaç kişi erken demişti beni şüpheye düşürdüler ben şu haftada öğrendim felan deyince ama doktorumun cihazı çok iyi zaten kadın erken cinsiyet bilmekle ün yapmış biraz 😂
Eluf Damla evet da bende hep erkek hissediyorum ama kız dedi dr birde benzetti kiz gibi dedi hala erkek diyom bakalm haftaya detaylı utresyon var
Damla ParildayanYildiz işe yarıyor mu bilmiyorum ama doktora giderken çikolata felan ye demişlerdi çikolata yedim meyve suyu içtim ben o kadar hareketliydi ki doktorum bile şaşırdı. Eşimle ben zaten şok 😂
ParildayanYildiz Damla evet canım doğru bencede bizim kızda ne zaman çikolata yesem tepki veriyor hareketlerini hissetmek için özellikle yiyorum bende hep🤭