Brck0303 Damla normalde 12 de belli imiş ama bn öğrenmek istemiyorum dedim doktoruma 20 haftada söyledi bana sen boşuna bekledin bebeğin 12 haftada belli etmişti kendini dedi
Minigim--2 Damla sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil çok şükür ikinci hamileliğim bı tane oğlum var
Damla Minigim--2 tabiki her zaman ilk duam buydu ama Allah ta kalbimi biliyor ya bi kız bebek çok istiyordum eşim de çok istiyordu şükür nasip oldu 🙏🏻🌸
Brck0303 Damla arkadaşım ve bir kaç kişi daha cinsiyette yakıldığını öğrendi o kadar alışveriş boşa gitti bnde boşa gitmesini istemedim ve hep kız hissettim zaten rüyada falan gördüm
ParildayanYildiz Damla ben 30 haftalık oldum hala ben hareketliyken kızımın hareketini pek hissetmem canım ben 17.haftada gıdiklanma şeklinde hissetmiştim çikolata yer sırt üstü yatardım o zamanlar hareket ederdi hep şimdi kafasına göre takılıyor 😁😁
Damla ParildayanYildiz tamam o zaman şöyle 1 ay daha geçsin yavaş yavaş dinlemeye başlayım bende bakalım ne zaman belli edecek kendini minik hanım 🤭🌸
Minigim--2 Damla çok şükür rabbim gönlüne göre vermiş seninde ben bekarken hep ilk oğlum sonra bı kızım olsun isterdim eşimde aynı şekilde istermiş bekarken çok şükür gönlümüze göre oldu 🥰
Bzdmr Damla 16. Haftamda öğrendim öncede gösterdi cinsiyetini ama doktorum erken diye yanılma payı olabilir söylemeyeceğim demisti.
Damla Minigim--2 Çok şükür çok başından beri ben hep kız dedim zaten o kadar çok içten hissettim ki inanmadı kimse bana. Haklı çıktım sonunda isteyince veriyormuş Rabbim💕🌸
Damla Brck0303 gerçekten hissediliyormuş ben inanmazdım hamile olmadan önce hatta ben 2 defa erkek bebek gördüm ona rağmen kız olduğundan neredeyse emindim değişik bir his gitmiyor insanın içinden 🤷🏻♀️🌸
Eluf Damla evet da bende hep erkek hissediyorum ama kız dedi dr birde benzetti kiz gibi dedi hala erkek diyom bakalm haftaya detaylı utresyon var
Brck0303 Damla evet herkes karnıma bakıp erkek seninki dedi ama yoo kız diyordum inanmıyorlar di sonra kız olduğunu söyledim herkese yine inanmadılar en son alışverişte herşeyi pembe kırmızı ağırlıklı olunca inandilar