Lolo3434 Simgetok45489 bende burdayım 🤣 27 temmuz 3 Agustos gösteriyor hayırlısıyla kucagımıza bir alsak 🤲
Elfdgm2023 Simgetok45489 çok yeni bugün tam 4 haftalık tüp bebek benimki İnşaAllah sağlıklı bi şekilde büyümesine devam eder ,benim Ağustos sınu eylül başı görünüyor ama ikinci gebeliğim ilkim sezaryen olduğu için buda öyle olcak o yüzden ağustosun 20 falan olur 38. Haftada
Simgetok45489 Doktor ultrasonda bebeğin haftasını 1 hafta yüksek söyledi. Sonradan değişebilir, netleşir dedi. Hangisini baz alacağım kendi hesaplamamı mı yoksa ultrasondaki hesabı mı ?
Love13 Simgetok45489 10.haftanın içindeyiz güzel gidiyor diyelim bir günüm bir günümü tutmuyor 😂 senin nasıl 🥰
ozerturksule Simgetok45489 ben de 9+4teyim bulantılarım hat safhada ve iki gündür şiddetli baş ağrısı. Sizin nasıl geçiyor
Simgetok45489 Ben 7+2 deyim henüz bulantı diyebileceğim bir durumum olmadı, çok ağır yemeklerden kaçınır oldum. Onun dışında güzel gidiyor. İnşallah sizin de yakın zamanda belirtileriniz kaybolur keyfini çıkartırsınız
Beti_07 Beti_07 beni Simgetok45489 evet ben aslanım bir aslan daha fazla olur eve inşallah Başak’a diyordum 😂 Başak’a olacak 😍 rüyamda da ismini Eylül görmüştüm doğumu da eylüle denk geliyor