Simgetok45489 Benim güzel geçiyor, bugün ilk kez lekelenmem oldu hemen doktora gittim. Bebekte bir problem olmadıgını öğrendik cok sükür, progestan kullanacagım bir ay. Aynı durumu yasayan oldu mu?
Queen1 Biz şuan 10+5 haftalığız ama hamile kaldığımdan beri şişkinlik var şuan karnım sanki 4 aylık gibi böyle olan var mı acaba sadece 1 kilo aldım şimdiye kadar 😊
YLD_95 Queen1 aynıyız canım bende 10+4 um fakat bildiğin karnım çıkmış gibi 😂 şişkinlik daha mutlaka ama pantolonlarım olmadı tayt elbise vs giyiyorum mecbur. Sağlıklı olsunlar da önemli değil 🌺🤲🏻😊
ozerturksule Queen1 10+2yim karnım baya baya şiş, çıktı. Şişkinlik diye düşünüyorum ben de ama bi yandan da erken mi çıkacak acaba diyorum 😊
Queen1 YLD_95 tabi tabi bunlar önemli değil önemli olan sağlıklı olmaları tabi 😍♥️ benim pantolonlar da olmuyor tayt triko pantolon falan giyiyorum 😂 bi de cinsiyeti 12 haftada öğrenir miyiz acaba çok merak ediyorum 😂🙈
YLD_95 Queen1 Benimde aklımda o var canım ay sonu gidiyorum kontrole nasipse 12 olcaz o zaman bakalım ne dicek 😊 herkes erkekse erken görür kızsa göstermez diyor ama bilemiyorum Allah bilir artık sağlıklı hayırlı olsunlar da kız erkek hiç önemli değil 🌺🤲🏻😊
ozerturksule YLD_95 ben de 10+2yim ay sonu tam 12de randevumuz var pozisyon uygun olursa cinsiyet tahmini yaparız dedi 🤩 sağlıkla gelsinler yeterkii 🧿
Tugce3561 Selaaaaaam🫶🏽 bizde 10+3 olduk bugün teyseleeer. 15 ağustos tahmini doğum tarihimiz Allah nasip ederse inşallah💖 Bulantı ve koku hassasiyetim 5.haftalarda başladı hemen evimi terkederek kayınvalideme yerleştim çünkü dolabı dahi açamıyordum. Şuan hala devam ediyor bulantılarım. 2.trimestere geçip iştahımın açılacağı günleri sabırsızlıkla bekliyorum🥲
boygirlmom Aybeniz korkumdan prilami birakamiyorum ne zaman birakmayi denesem kustum cunku😂 ama o deli bulantilarim gecti cok sukur. Baaazen hareket hissediyorum bikac gun hissetmiyorum boyle boyle gunleri dolduruyoruz 20+3 olduk ❤️