Elameda 5+5 geçmeyen kasık ve göğüs ağrısı var ayrıca çok iştahlıyım bunun için erken değil mi ya ben hızlı giriş yaptım sanırım 🙈iki gün sonra kalp atışı için gidicem kontrole herkese sağlıklı güzel bi süreç diliyorum 🙏
Love13 Bende 7+1 uygulamaya göre 12 Ağustos gösteriyor bebek ve kalp atışı için cuma gitcez. Bu hafta mide bulantılarım başladı bide sürekli çabuk yoruluyorum uykum geliyor hep 🙈
Queen1 Simgetok45489 Ağustos’un ortası dedi doktor ama bakalım hayırlısı 7+2 haftalığız bizde 😍 mide bulantım çok ne zaman geçer bilmiyorum kesintisiz her sabah bişey yemediğim halde 🤦🏻♀️ tabi bunlar tatlı telaşlar da işte aşırı yorgunluk hergün yatıyorum valla 🙈
EcemUgur01 Simgetok45489 Bende bugün 8. Haftamın içine girdim Bulantıdan mahvoluyorum. Devamlı uzanmak ve hazır yemekler istiyorum ama mümkün değil 🤭 oğlumla yeterince ilgilenemiyorum halsizlikten. Doktor mutfağı yasakladı bulantılarımı arttırdığı için o yönden şanslıyım. Bulantıların olması bebeğin gayet sağlıklı ve düşük riskinin olmadığı anlamına gelirmiş. Senin için bu durum kötü ama babamız ve benim için gayet güzel dedi 😂
ozerturksule HiLal647r6e6e sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻 bebişi ya da kalp atışını gördün duydun mu
Gunes63 Merhaba güzel anneler 9 Ağustos görünüyor benim de 😊 bugün 7+5 iz. Sağlıkla alırız inşallah kucağımıza her birimiz🌸