Ay-mom Simgetok45489 5+6 haftalığız🫶🏼 20 ağustos gösterdi uygulama rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin.. Bolca kasık ağrısı ve kusma bulantı var bendede❤️🩹
Eeliff_ Simgetok45489 5+6 yım bulantı hat safada kusamıyorum o ayrı bi dert uyku hali üstümden gitmiyor o ayrı bir de oğlum var onu ihtimal etmemeye çalışıyorum o ayrı sorumluluk ilk hamileliğim prenses gibiymiş onu anladım
Ay-mom Eeliff_ kesinlikle psikolojik olarak onu ihmal etmek istemiyorum ayrı bi duygusallık veriyor bu olay
Eeliff_ Ay-mom yaa dimi mesela normalde de oyun oynaması için kendi oyun kurması için bi kenarda durup oynamasını bekliyordum şimdi aynısını yaparken uzanarak bekliyorum vicdan yapıyorum hormonlar tavan
zeynozey Simgetok45489 merhabaa:) 6+1 iz bizde bugün:) ikinci bebeğimm. İlki sezeryan olduğu için buda öyle olacak:) Temmuzun son haftası bekliyoruz inşaAllah:) Sağlıkla gelsinler 💜💜
ozerturksule Simgetok45489 ben de 6+5 im nasipse 15 Ağustos gösteriyor program 🥰 kasık ağrıları ve şiddetli bulantıdan mahvolmuş durumdayım
nazik345257 Bende 5+6 haftalığım kasık ağrılarım çok oluyor , doktora gittiniz mi kalp atışı ne zaman duyulurmuş
ozerturksule nazik345257 ben 4+6da gitmiştim kese görünmüştü, kalp atışı için 2 ocakta randevum 7+6 oluyorum o tarihte.
Simgetok45489 Benim beta hcg biraz önde gidiyor erken yumurtladım sanırım. Yarın doktor randevum var. 4+4 olacağım. Bakalım neler görünecek. Elimiz boş mu döneceğiz🫢
Gzm3848 6+3 🌸 4 haftalıkken öğrendim o günden beri göğüs hassasiyeti hafif bulantı ve aşırı yorgunluk var sürekli uyuyorum
YLD_95 Simgetok45489 Bende de hafif karın ağrısı kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti devam ediyor. Onun dışında çok nadir bulantım oldu sadece hafif şeyler istiyor canım
FatmaZehra06 5+4 haftalıgız Ağustos sonu görünüyor Rabbim herkesin sağ salim zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
DamlaKpln Benimde uygulama 24 Ağustos gösteriyor. Bu gün 5+3 olduk. Kese göründü çok şükür ama bebek için bu hafta gideceğim.