Ay-mom Simgetok45489 5+6 haftalığız🫶🏼 20 ağustos gösterdi uygulama rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin.. Bolca kasık ağrısı ve kusma bulantı var bendede❤️🩹
Eeliff_ Simgetok45489 5+6 yım bulantı hat safada kusamıyorum o ayrı bi dert uyku hali üstümden gitmiyor o ayrı bir de oğlum var onu ihtimal etmemeye çalışıyorum o ayrı sorumluluk ilk hamileliğim prenses gibiymiş onu anladım
Simgetok45489 Hoşgeldiniz arkadaşlar, süreçlerimiz beraber çok şükür🥰 ben henüz 4 haftalığım, sizde durumlar ne?
Ayezhanim Simgetok45489 Ağustos sonu görünüyor canım benimde 6 haftaligi. Keseyi gördüm bebek için nasipse bu cuma gidecez bakalım mide bulantısı var depresyon hali ,koku hasasiyeti 😭😜
Ayezhanim Sena00 kusma var mı canım benim mide bulantısı üç dört gündür istifra etsem rahatlatacak resmen acı çekiyorum koku hasasiyeti çabası
Sena00 Ayezhanim yok canım işte sorunda orda kusmuyorum bu daha kötü yapıyor valla bugün öğlen iki kaşık kızıma yaptığım çorbadan aldım onla duruyorum ölüyorum açlıktan ama yiyemiyorum yemek yapamıyorum mutfak benim için girilmez yer oldu 😥
Ayezhanim Sena00 aynn öyle yemek görmeyeyim diyorum ya yatağın içindeki yün kokusu geliyor hemde diğer odadan😭🤦🏻♀️kızıma yetmiyorum diye benimde psikolojim bozukdu mümkün değil yemeğe yaklasamiyorum inşallah çabucak geçer bende istifra etsem rahatlatacak ama yoook mide bulantısı ve gün boyu
uzaydanbirisi Bende varım🥹5+6yız şuan 🌸Ağustos 20 diyor uygulama 😇Mide bulantısı ve baş dönmesi halsizlik var 😭
Sena00 Ayezhanim evet ya bende kızıma yetemiyorum diye içim içimi yiyor ne diyelim inşllah çabucak atlatırız Allah yardımcımız olsun 😑
Hbb50 Bende 5+3 haftaligim kızlar tahminimce bnde ağustos Eylül gibi doğurcam Rabbım nasip ederse inşallah 🤲
Simgetok45489 Belirtileri olan arkadaşlar çabucak geçer belirtileriniz inşallah🥹 ne zaman başladı bu belirtiler? Benim daha çok yeni. 4 hafta 2 günlüğüm hiç belirtim yok henüz