Meyra19 Berna0000 8 bindi şimdi baktım yakınınızda e bebek varsa bence ordan bakın görsel atamıyorum atabilsem net gostercem de
Berna0000 Meyra19 acaba e bebeğin mağaza mağaza indirimli fiyatı değişiyor mu ? Buradaki baktığım mağaza da indirimli fiyatı bitmişti 10bin olmuştu 8 olsa alacaktım
Meyra19 Berna0000 yok ben şimdi online sitesine baktım mağazadan da bakabilirsiniz tabi bazen anlık indirim oluyor benim aldığım da normal fiyatı onbindi indirimden 7600 almıştım
eelifersooy Berna0000 evet yıl başından sonra fiyatlar değişir dedi çalışan aklımıza yatan sürüşü vs en iyi onu bulduk baktıklarımız arasından
Berna0000 eelifersooy yani daha da artar diyorlar öyle mi yılbaşından sonra 😢😢😢 ya geçenlerde indirimdeyken alamadık 8 bindi şimdi olmuş 11 bin aklımda da bu araba kaldı çok kullanışlı duruyordu
eelifersooy Berna0000 aynen öyle bizde sorduk tekrar indirim olur mu diye şuanlık joie de varmış çalışan da alın indirime girerse kullanmadan gelip değişim usulü yaparsınız kalanı çek veririz en azından şuanki fiyatı korumuş olursunuz diyince aldık bende çok baktım aklım onda kaldı dönüp yine onu aldık☺️
Tatlisanneeecikk Berna0000 baby plus Canyon Travel sistem bebek arabası bu çevremde ki herkes farklı alıp bir kaç ay sonra memnun kalmayıp benim kullandığım bebek arabasını aldı Tsk personel Eşleri nin nerdeyse tamamı aynı geziyoruz 😂🤦♂️
SerapBagci Berna0000 kalitelisini bilmiyorum henüz deneyimim olmadı ama en makbulü hediye gelendir bu fiyatlarla😄😄😄
ensensr23 Pierre cardin voyager travel sistem aldım çok beğendim çok kullanışlı daha öncede joie kullanmıştım oda çok kaliteeliydi evt birazz pahalı bu markalar ama şuan 2 binden aşağı bebek arabası yok ve hiç kullanışlı değil
eelifersooy Berna0000 nakit değil çek veririz dedi 2 yıl geçerli illaki kullanırız eksikler var bebeşin yeni başladık almaya
carmellawaldorf Berna0000 biz cybex tercih ettik , mağaza yerine yurtdışından getirip satan bir satıcıdan aldık, 5-6 bin daha ucuza geldi. İlan sitelerinde bulabilirsiniz sıfır kutusunda geliyor zaten. Çok memnun kaldık🥰
carmellawaldorf Denizcmm biz de o modeli tercih ettik🥰 6 aydan sonra kullanabileceği oto koltuğu kaldı bir tek onu da araştırıyorum aynı şekilde almanın yollarını😂 siz aldınız mı?
Denizcmm carmellawaldorf yok maalesef bizim de tek o eksik kaldı artık onu da araştıracak dermanım kalmadı 🤣🤣 oto koltuğu için tecrübelerilere sormak lazım çok pahalılar alıpta kullanmayacağı bir şey olsun istemiyorum 🙈