Denizcmm carmellawaldorf yok maalesef bizim de tek o eksik kaldı artık onu da araştıracak dermanım kalmadı 🤣🤣 oto koltuğu için tecrübelerilere sormak lazım çok pahalılar alıpta kullanmayacağı bir şey olsun istemiyorum 🙈
Sellmaseellma Bizde chicco gody plus aldık travel sistemler aşırı gereksiz kullanamıyorsunuz puseti ile 7500 e gelmişti tek el işe kapanır açılır pratik hafif bir araç
mjgnylmz-21 Kiwinin citywal setini kulanan varmi ben aldim guzel ve hafif ama kulandikca nasl olur bilemem tabi kulanan varsa yazarmi
-Fatimae Kanz d go aldım 3950 tl fiyat performans ürünü travel sistem herşeyiyle pratik kullanışlı duruyor yorumları güzeldi inşallah bende memnun kalırım 🤲🥰
carmellawaldorf Esroxxx sahibinden.com üzerinden cybex diye arattım orada Ukraynalı bir bayan kristina hanım satışını yapıyor, İstanbul ve durumu sıfır diye filtrelerseniz karşınıza çıkar. Bi kaç hafta içerisinde geldi aracımız sorun yaşamadık
Usnac1995 Baby plus canyon çok uygun ve kaliteli ama puset yenidoğan için uygun değil dik duruyor ama ben içine battaniye falan koyup güzelleştirdim.
limoncicegimFO Ezgimmmmm yoyko city bebek arabası cnm bne hepsi burada dan aldım ama şu an orda stok yok