Berna0000 Bagi nanofold 2 bebek arabası almayı düşünüyorum sizce iyi bir bebek arabası mı ? Sizin öneriniz var mı acaba ?
Meyra19 Berna0000 ben joie tercih ettim puset ve Bebek Arabası tarzinda gayet şık bir araba bakabilirsiniz şu an indirimde ben daha pahalıya almıştım
limoncicegimFO Berna0000 bunu aldık çok hafif bir araba beğendim kullananlar da memnun İnşaAllah ben de memnun kalırım
Evinamin031120 Berna0000 ben de duymadım görümcem almanyadan getirdi ama Türkiye’de de satışı varmış mercedesin üretimi . Fiyat biraz yağlı bebek arabası da olsa Mercedes yağı var sjsjsj
Evinamin031120 Berna0000 ben alacak olsaydım eğer ben de zorlamazdım 30 küsür bi fiyat onunla neler neler alınır çocuğa
Meyra19 Berna0000 versetrax gri renkli ve pusetli olan modeli e bebekde var şu an ordan da bakabilirsiniz ama maalesef indirim bitmiş
Berna0000 Meyra19 hadi ya bakayım siz ondan mı almıştınız kullanışı nasıl katlanımı yer kaplaması sürüşü gibi özellikleri ?
Meyra19 Berna0000 ben mağazadan aldım 7600 aldığım da daha bebişim doğmadı o yüzden kullanmadım daha ama çok beğenerek aldım tek elle katlanabiliyor biraz büyük bir araba
Meyra19 Berna0000 8 bindi şimdi baktım yakınınızda e bebek varsa bence ordan bakın görsel atamıyorum atabilsem net gostercem de
eelifersooy Berna0000 evet yıl başından sonra fiyatlar değişir dedi çalışan aklımıza yatan sürüşü vs en iyi onu bulduk baktıklarımız arasından