Bebekliannee Dilaraanl olur canım zaten birden oluyor insan anlamıyor. Hafif kilolu isen hani gobekteki kat izi varya o kayboluyor tam düz bir karın oluyor en çok da o kısmı seviyorum 😁😁
Dilaraanl Bebekliannee kız daha o kat izi de duruyor 😂 bisey yok yani hani belirtim de yok ultrasonda görmesem inanmıcam😂
Bebekliannee Dilaraanl heh bebek yukarı çıkınca o kat izi kayboluyor daha aşağıda bebek 😄 benimde öyle cinsiyeti de çok merak ediyorum kızımda hep kustum 4 ay boyunca . Bunda ultrasonda görünce inanıyorum hamile olduğuma.
Dilaraanl Bebekliannee bebek sana bide şwy sorcam. Ben çok gerginim normalde de öyleydim de simdi hormonlRdan dolayı iyice sinirliyim herşey batıyo bNa ya sende durumlar nasıl
usenmedimyaptimbirvelet Dilaraanl 20. Haftalardan sonra çıktı şu an 30 haftalık hamileyim göbeğim var ama çok büyük değil ona rağmen çok rahatsız oluyorum,uyuyamıyorum,giydiğim pantolonlar olmuyor aşırı genişledim keşke daha fazla büyümese diyorum 🥺
ballikedii Dilaraanl benim karnımda ki ameliyat izinden dolayı sağ tarafımda karnım yok sadece sol taraf büyüdü üstelik yamuk büyüyor karnım çok komik 😂
Bebekliannee Dilaraanl sizin ilk mi ikinci mi. ? İnsan ilk de anlamıyor kendini kiyaslayamiyor hamileliğini yani,böyle benzerleri var şöyle farklılıkları var diye . Misal annemin ilkiyim çok rahat geçmiş kusmamis bile ,2.erkek kardesimde hep kusmuş.
ballikedii Dilaraanl ay canım benim çok teşekkür ederim bu konu az da olsa canımı sıkıyordu ama eşim olsun bak sen farklısın diyip içimi rahatlatmaya çalıştı şimdi sen de böyle deyince çok sevindim ❤️
Mhtpflz Dilaraanl 14 de çıktı şuan 16 karnım böyle çıkmadı ama büyüdü dar giyersem belli oluyor azıcık
Bebekliannee Dilaraanl bende de durumlar öyle ama kziim var korkmasın diye kendimi dizginliyorum. Kızımda çok aglaktim ya her şeye ağlıyordum menemene ağlayıp çöpe atmıştım aklıma geldi şimdi 😂😂 . Şimdide sinir oluyor ama kızım var ve hiç beni sınırlı gormedigi için eşimle yalnız kalınca ona yapıyorum sinirimi 😂
Dilaraanl Bebekliannee ya ben varyaa cok snirliyim ya hersey batıyo eşimle bile inanılmaz kavgalar ediyoruz yaptıgı her sey cins cins böyle. Gıcık oluyorum herkese tek belirtim bu sinir😂😂😂
Bltbrkv 33 haftalık olmak üzereyim,hala kiyafetlerden tam belli olmuyor😁 biraz yemek yiyince küçük yuvarlak bir göbek çıkıyor ortaya.Hele sabahları sanki hiç yok gibi