Bltbrkv Dilaraanl evet küçükmüş henüz.Sağ salim süreci tamamlarsınız inşallah,şimdiden kolaylıklar diliyorum🌺
Zln2152 Dilaraanl bende 13 haftalığım ama maşallah benim belli oluyor artık 😂 siz cinsiyeti öğrendiniz mi
Dilaraanl Zln2152 yaa benim niye belli değillll🥺 yok canım 12. Haftasnda kontrole gittik baktı ama göstermiyo dedi 16. Haftaya kaldı 🥺
Zln2152 Dilaraanl iç karın yapısıyla alakalıdır kuzum onu dert etme 16.dan sonra çıkacak sen daha tutamazsın 😂 Bende bugün öğrendim kuzu cinsiyeti %90 erkek dedi artık yanılma olur mu bilmiyorum yA
Bebekliannee Dilaraanl hhaha kız cinsiyet seyleri onlar. Googl amcaya yaz . Rus takvimi cinsiyet hedaplama . Çin takvimi cinsiyet hesaplama vs onlar sana der 😄😄 çin takviminde ilk link yanlış bence onun altındaki linklere bakabilirsin
Bebekliannee Dilaraanl valla çini bilmemene şaşırdım nerdeyse hergun biri çin takvimi ile ilgili soru soruyor formda 😂😂
3babyannesy Dilaraanl benim göbeğim 3aylikken birden çıktı şuan 7ayligim ama aşırı büyük sanki ikiz ve 9aylik gbi 😏
Bebekliannee Zln2152 aaa şimdi gördüm yazını. Ben sana erkek demiştim en baştan sen ben minik sinem biri daha vardı aynı anda hamile kalmıştık. 😄 Hoş Ekim baya bereketliydi herkes hamile kalmıştı
Bebekliannee Zln2152 burası bebeğin neresi tam anlamadım 😄😄 hayırlı olsun canım . Ama senin kızından ilk hamileliğinde farklıydı kesen de ,kan yenileme çin filan hepsi erkek cikiyordu.