Edasak5 Dilaraanl aynı bende o durumdayım 10 haftalık olduk önceden biraz göbeğim olduğu için anlayamıyorum 🤭
minikmucizemmmmmm Dilaraanl bende 43le kaldım 45 oldum anca ya 😂🤣 inşallah kısa zamanda net bir şekilde çıkar göbeklerimiz merak ediyorum 🤩
Dilaraanl minikmucizemmmmmm inşallahhhh bide diğer kontrolümüz taa 3 hafta sonra. Zaman gecmiyor valla duramıcsk gibiyim haftaya gidip göreyim diyorum ne zor analık ahahahha😂
sari-uggli-mehmet-aga 27 den sonra biraz :) Yani ortalama 6bucuk aydan sonra yavaş yavaş. 6.5 ile 7.5 ay arasında da net belli olmaya başladı top gibi :d
minikmucizemmmmmm Dilaraanl sizin cinsiyet belli oldu mu ? Ben 30 Aralık’ta gitcem 14+3 te belli olur heralde az çok☺️
Mervetnl Dilaraanl benim 13. Haftadan sonra çıkmaya başladı gören anlıyordu yani öyle diyim ama bu çok kişisel bişi ilk gebelik va bence alakası yok tamamen vücutla ilgili
Dilaraanl minikmucizemmmmmm yok kuzucum daha 12. Haftada kontrole gittik baktı ama göremedi. Diğer kontrolümde 16. Haftada. Daha 1 ay var 🥺
Bebekliannee Dilaraanl ilk gebelik 16.haftada belli oluyordu. Şimdi 12 haftalık dar giyinsem belli ama bol giyinince anlaşılmıyor tabi.
minikmucizemmmmmm Dilaraanl bende 12de gittim iki hafta sonra gel dedi haftaya cuma belli olur nasipse ama biz hemen öğrenmicez eşimle kendi aramızda sürpriz yapalım dedik inşallah değişmez daha sonrasında cinsiyet 🥰
Bebekliannee Dilaraanl göbekten , bilmiyorum bu ikinci diye mi alt karnım top gibi oldu. Kızımda daha yayvandi sanki
Mervetnl Dilaraanl ovallik zamanla oluyor zaten 🙏🏻 Benimde minnaktı göbeğim ama anlayan anlıyordu valla garip bi şekilde
Bebekliannee Dilaraanl olur canım zaten birden oluyor insan anlamıyor. Hafif kilolu isen hani gobekteki kat izi varya o kayboluyor tam düz bir karın oluyor en çok da o kısmı seviyorum 😁😁
Dilaraanl minikmucizemmmmmm haber verir misin bana daaa 🥰 Allahım gönlündekini sağlıklıca nasip etsin inşallahh❤️🤲🏻
Dilaraanl Elif54_ ay valla ben hic bilmiyorum ki benimde ilk gebeliğim 13. Haftamdayım öylece bekliyorum karnımın büyümesini falan yaşayanlara sorup öğreneyim bari dedim🥰