Aynr1380 Benim iki gebeliğim de 6. Aydan sonra birden ve gözlü bir şekilde büyüdü bakalım bunda ne zaman büyüyecek daha 7 haftalığız
tugcef Benim oğlumda 6 aydan sonra çıkmıştı şimdi 18 haftalık hamileyim 10 haftadan başladı karnım kocaman oldu resmen 🤗
minikmucizemmmmmm Dilaraanl bende 13 haftalığım ince uzunum normalde göbeğim yoktur ama bu aralar bi yayvanlık şişlik görüyorum bugün annemde görüntülü konuşurken öyle dedi hafiften çıkmış gibi diye. İlk gebeliğim🥰
Dilaraanl minikmucizemmmmmm ay bende göbeğimsi bisey var yani hamile kalmadan önce de az bi göbeğim vardı anlayamıyorum o yüzden 🥺
minikmucizemmmmmm Dilaraanl hemencecik büyüsün istiyorum 😂 45 kiloyum🥲 65 70 lere kadar çıksam sağlıkla şöyle
Edasak5 Dilaraanl aynı bende o durumdayım 10 haftalık olduk önceden biraz göbeğim olduğu için anlayamıyorum 🤭
gbdl2023 Dilaraanl öğrendiğimden beri siskinlikten göbeğim var ama 20den sonra çıkmaya başladı net olarak suan 28 haftalığız acayip çıktı şaşırıyorum kendime 🙈🙈🙈
ballikedii Dilaraanl 11+3 olduk ama benim iç karnım doktorumun dediğine göre çok dar ve küçük olduğu için çıkmaya başlamış ki gerçekten belli oluyor mesela jean pantolonlar olmuyor 😂
Dilaraanl ballikedii bende istiyorum şöyle kücücük oval bisey cıksın diye bakıyorum hergün ama yok göbek var bide sol tarafımda hafif şişlik🥰
Esraguvennn Dilaraanl abartısız bir şekilde tam 6. Ayımda gazım var gibi hafiften belli olmaya başladı. Doğuma giderken herkesin 6. Ayı 7. Ayı gibi gittim. Minnacık biseydi önümde.
ballikedii Dilaraanl benim karnımda ki ameliyat izinden dolayı sağ tarafımda karnım yok sadece sol taraf büyüdü üstelik yamuk büyüyor karnım çok komik 😂
minikmucizemmmmmm Dilaraanl bende 43le kaldım 45 oldum anca ya 😂🤣 inşallah kısa zamanda net bir şekilde çıkar göbeklerimiz merak ediyorum 🤩