Tugbacyrt Nidda544 tam elli degil ama erkek gibi dedi bgun doktor🙈bir oglum vardi ikincisi geliyor hayrlisi olsun saglikli sihhatli olsunda
Serce Selam kızlar bende 14+3 deyim Göğüsler büyüyor karnımda pek bi değişiklik görmüyorum ama kısık agrılarım var eskiye göre biraz şiddetli bebek yukarı çıkıyor ondandır diyorlar çevremdeki insanlar inşallah ondandır ☺️
Nidda544 Serce merhaba ben de 14+3 um bugün göbeğin yukarı doğru büyüyor ara sıra kasigimda ağrı oluyor normal herhalde 🤰
Serce Nidda544 Cantanem44 ay bende çalışıyorum. Ve aynı şeyler bende de var devamlı uyumak istiyorum 🤦🏻♀️ Ama ne mümkün 😒
Cantanem44 14+5 de benden olsun ☺️ Kızlar damar atması gibi hissediyor musunuz?özellikle akşamları uzanırken yatarken daha belli hissediyorum çalışıyorum sürekli uykum var dün akşam 22’.30 da yattım halen uykum var izin verseler eve gidip uyuyacağım ☺️
Nidda544 Cantanem44 benimde böyle bazen arka arkaya kelebek cirpmasi gibi acaba o mu diyorum bı kaç gündür sürekli oluyor çünkü
FatmaEren Bizde 17 haftalık olduk cinsiyetimiz erkek Allah hepinizin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin,💙😘💙😘🙏🙏
Seheryvz Slm kızlar bende 15+1 im geçen hafta kıza benzetti doktorumuz ama kesin değiliz daha bulantılarım hala devam ediyo kilo almadm ama karnım büyüdü ve karın kasık ağrılarım oluyo ara ara normaldir diye düşünüyorum.. bende damar atması gibi hissediyorum karnımın içinde ama daha erken diyolar anlyamadım🙄
Seheryvz Nidda544 anladım canm bidaki kontrol 3 hafta sonra kesinleşir heralde :) ben istanbul k.çekmecedeyim
Brchkl Merhaba 14+4 haftadayız sadece 1 kilo aldim cinsiyetini öğrenemedim kendisini saklıyor secde pozisyonunda kusmalarim bitti benimde kanamam oldu şükür atlattım merakla cinsiyetini bekliyorum