Selenayy21 Nidda544 canım 17 haftalıgım yesem bile midem bulanıyor 😷 bilmiyorum ne yapıcam bizde Kasım 2 de gidip goruncegız yavruşu 😂meyve suyu üç diyorlar üçü em cıkolata yıyıcem gosterır ınsallah 😍
Nidda544 Selenayy21 ay benim de bı de sürekli baş ağrısı yarım saat önce çikolata doktora girerken de vişne suyu içmek lazımmış🤰
Yelizmurat 14+3 olduk bizde cinsiyet icin 2 gun sora gidicez dr a insallah gosterir yavrumm. Ilk bu 3 ay boyunca cok zor gecti benim bulantim kusmam asiri cok oldu. 4 kilo vermistim. Oyle kaldim henuz. Gobisim az cikti dar giydigim zaman cikinti var gobegimde belli oluo. Bulantim azaldi kusmam var halaa okadar cok olmasada tam kesilmedi. Istahimda yok fazla yiyemiorum. Hemen tokluk hissi gelio bana.
Serce Nidda544 Cantanem44 ay bende çalışıyorum. Ve aynı şeyler bende de var devamlı uyumak istiyorum 🤦🏻♀️ Ama ne mümkün 😒
Busradrkc Nidda544 15+5 haftalıgız gobek cıktı 🤰🏻 Cınsıyetı henuz ogrenemedık gostermedı 🙈 Ogleye kadar hıc bısey yiyemiyorum öğleden sonra uyuyana kadar doymuyorum 🙄 Gece 11 de bumbar yemeye gıttık esımle 😱 Gıdısat ıyı degıl 😂
Nidda544 Busradrkc 😅bende erkenden uyuyorumm ama gece dön Allah dön hep bölünüyor uykularim bide tuvalete suya kalkiyorum🤣😅
Yagmurerol Nidda544 bende cok almak istiyorum ama kesinlessin diyede bekliyorum😀😀 siz yinede degisim fislerini saklayin bu bebislerin napicagi belli olmaz🙈
NaiLee 15+1 olduk bizde ama hala kilo alamadım su bile içemiyorum hep bulantı hep kusma bide iki gündür midem yanmaya ekşimeye başladı baya zorluyor beni 😔 cinsiyetini de Cuma günü öğrenicez inşallah bacaklarını büzüştürmezse 😌😃