Elif5305 @babysevgi kesinlikle öyle zaten kızım yatıp kalkıp dua etti,Allah’ım bana kız kardeş ver diye 🥰 duası kabul oldu . Nasıl bir surec bekliyor bakalım bizi 😅 aralarında 5 yaş olucak. Sizin kızınız kaç yaşında 🥰
poyrazin_annesi28 Nursena0378 Duramıyorum zaten 😂 Doktorum şuan soyleyemem kafan karismasin emin degilim 16. Haftada gel dedi 😂 12. Haftada gittim ikili taramaya o zaman demişti
SevilArs1 babysevgi 14+6 bebeğim ve ilk ❤️😊 Haziranın ikinci haftası gibi görünüyor doğum. Cinsiyeti henüz öğrenemedim siz öğrenebildiniz mi acaba ?
070518 Bizde 14+6dayız dün bir kızımız olacağını öğrendik doğum Haziran ortası görünüyor dedi doktorumuz 🙏😍
symozdag babysevgi ben ikizler burcuyum bebeğim de ikizler burcu olacak pek istemezdim açıkçası 😂 ani ruh değişimi ve kararsızlık en sevmediğim özelliklerim 😂
babysevgi symozdag 😂😂😂 hadi ya tüh ama biriside bana dediki ya o kdr kötü insan var ki ikizler insanı iyi kalpli olur İnsnların ne özellikleri var onunda kararsızlığı kötü olsun ne olcakki dedi o an mantıklı dedim😂
symozdag babysevgi kesinlikle ikizler burcu olup da kötü niyetli birini görmedim zaten anlık değiştikleri için kin de besleyemiyorlar 😂 sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah 🌸
babysevgi AyFa1608 ohh süper mayıs başı harika bence ben son haftasındayım ve izmirdeyim sıcaklar bastırıyor😂
AyFa1608 babysevgi ben konyadayım. Bura da çok sıcak değil çok soğuk değil o zamanlarda tam civil civil bahar havası🥲
symozdag Nursena0378 17+2 yiz daha öğrenemedim cinsiyeti çatlıyorum meraktan 😂 Perşembe kontrol var inşallah o gün öğrenirim 😂
babysevgi symozdag bence tatlı bişeyler yiyip değilde hiçbişy yemeden gidin açken daha çok hareket ediyorlarmıs doktorum öyle dedi Ne zaman çikolta yiyip gitsem hareket etmedi pek bende aç gidiyorm😂