Nursena0378 babysevgi Bizde 00:00 da 14 haftalık oluyoruz ikinci gebeliğim ilki kalp atışı durdu İnşAlah bunda bir sıkıntı yaşamayız doktorumuz Haziran 15 i dedi bizede bakalım
Merveerva babysevgi erkek hissediyordum ama göstermeyince acaba kızmı dedim🤭bir kızım var kız olursa arkadaş olur hayırlısı bakalım
Bebeto6161 babysevgi pazartesi gideceğim endokrin bölümüne tiroit için o gün devletten kadın doğum için de randevu aldım ama söylemezse cinsiyet özel doktoruma geçeceğim
Bebeto6161 babysevgi ilk hep kız hissettim şimdi diyorum haksızlık mı yapıyorum erkeğe geçtim bilmiyorum sağlıklı olması tabi önceliğim iki kaybım var öncesi benim için farketmiyor o yüzden çok heyecanlandım artık karnım çıktı kızım ya da oğlum da demek istiyorum 🙏🏻
Elif5305 17+4 üz ilk doğum normaldi ikinci gebeliğimi yaşıyorum 🥰 bugün cinsiyetini öğrendik kızıma kız kardeş geliyor inşallah 🥰 doğum da mayısın son haftası gözüküyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun sağ saglim kavusalim yavrularımıza
babysevgi Elif5305 aminnn benimde bir kızım var ve ona da kız kardeş geliyor bu durum bizi çok mutlu etti açıkcası . 2 kız kardes olması ömür boyu kmseye ihtiyacları olmayacağı anlamına gelir bence ☺️
Nursena0378 poyrazin_annesi28 kontrole gitmediniz 12 13 haftalıkken yoksa doktor mu bekletti ben 14 haftalık olucam yarın ikili testte cinsiyet belli olmuş dedi perşembe doktoruma randevu aldım cinsiyet öğrenmek için 16 . Haftaya kadar nasıl öğrenmeden durdunuz merak ettim 😀
ilkimbebee babysevgi bizde prensesimle 18+6 haftalığız bazen hareketlerini hissediyorum bugün tempolu geçti o yüzden henüz bi hareket hissetmedim
babysevgi Merveerva bnmde bir kızım var belirtilerim o kdr farklıydı ki kesin erkek dedim 😂 bir kızım daha oluyor ☺️🌸
poyrazin_annesi28 Nursena0378 Duramıyorum zaten 😂 Doktorum şuan soyleyemem kafan karismasin emin degilim 16. Haftada gel dedi 😂 12. Haftada gittim ikili taramaya o zaman demişti
symozdag Nursena0378 17+2 yiz daha öğrenemedim cinsiyeti çatlıyorum meraktan 😂 Perşembe kontrol var inşallah o gün öğrenirim 😂
AycanFb babysevgi Benimde ikinci gebeliğim ilk çocuğum erkek şimdi kısmetse kızımızı bekliyoruz 19+5deyiz😍
2prensesannesiiii babysevgi mayısta doğacak allahın izniyle🥰🙏🏻 17+2 yiz 1 saat sonra 17+3 olacağız kızımla🌟💓
Rabia04_09 babysevgi geçen hafta öğrendik şu an 17 haftalığız kız olacak bizim de doğum mayısın ikinci haftası gibi gözüküyor benim de ilki sezeryan olduğu için ikincisi de öyle olacak sağlıkla gelsinler 😍