symozdag babysevgi kesinlikle ikizler burcu olup da kötü niyetli birini görmedim zaten anlık değiştikleri için kin de besleyemiyorlar 😂 sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah 🌸
Mucizem33 symozdag ben ikizler hep iyimserligimden kaybettim diyebilirim 2 adım ilerleme yok maddi olarak kim olursa destek olduk kimse bize yönünü bile dönmüyor 🤣🤣🤣
Mucizem33 Biz 13 hafta da öğrendik ve hep farklı hissediyordum . Kızımda aşırı bulantim vardi ve aradan 10 sene geçti bunda göğüs ağrısı ve hic bulanti yok ve hissediyorum erkek olacağını rüyamda da 3 defa gordum rabbim sağlıkla doğmayı nasip etsin bebislerimize
babysevgi Mucizem33 😂 ya kıyamam size İkizler burcu evet cok iyi insan diyorlar ve evt kin tutmuyormus ve aktiviteleride cok sevıyormus
Viyanronya 18+3 bizde Mayıs sonu gibi görünüyor doğum. Maşşallah herkes kız demiş benimde erkek olacak inşallah 🙏🏻 İlk gebeliğim Allah herkese hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin 🙏🏻
Alimenur babysevgi 23 haziran ama tabi erken veya geç gelmek isterse kendi bilir yavrum Tam kurban bayramına 1 hafta kala denk geliyo bu tarih Bayram şekeri olcak inşallah kuzum🥰🤗
HaticeSoydemirSerin gamzeayannn slm . Öğrenmedim henüz ikili taramada tahminde bulundu doktor . Sizin
1anne2bebek__ Hmry aynıyız😁benimde 16. Hafta bugün. İlk doğumum normaldi 38+2 de doğdu kızım.Bakalım bu ne zaman doğar 😃
Mucizem33 babysevgi vala kizim 10 yasinda okulda bilmem nerde ne etkinlik varsa koşuyorum her haftasonu köy düğün gezmler okulda sınıf annesiyim. Düğünlerde halay basi artık herkes yerinde otur dinlen diyolar . Altımda araba var ama ben hareket olsun diye her yere yürüyerek gidiyorum . Fazla iyiyim çevrem cok geniş herkes cok sever birazn once kiizimin öğretmeni aradi 1 saat dertlesti en küçük örneği 😂😂
zeynepmom34 babysevgi biz 3 mayıs teyzoşlar allahtan bişe olmassa babamızla aynı gün doğum tarihi olcak eşimle ikisin doğum gününü bir kutlarım artık 😂😂😂🤲🤲🤲💙💙💙😘😘🤗🧿
babysevgi Mucizem33 ☺️☺️Valla bence sevilen insan olmak güzel bişey en cokta kötü günlerde belli oluyor
Hazal44 babysevgi benimde ikinci gebelik cinsiyetimiz yine erkek 2 oğlum oğlucak değişmezse cinsiyet tabi 😅
Bebeto6161 babysevgi ilk hep kız hissettim şimdi diyorum haksızlık mı yapıyorum erkeğe geçtim bilmiyorum sağlıklı olması tabi önceliğim iki kaybım var öncesi benim için farketmiyor o yüzden çok heyecanlandım artık karnım çıktı kızım ya da oğlum da demek istiyorum 🙏🏻
gokcem533427 Merhabalar benim de 13+2 27 haziran da dogum olucak gibi gözüküyor dedi doktor ilkini sezeryan etmiştim bunu da büyük ihtimalle sezeryan ederim , cinsiyeti hala belli olmadı çokta merak ediyorum 🥺🙈
babysevgi Hilalyrdkll evet başladım cünkü 2. Gebeliğim ama 1 haftadır fln hissediyorum cok uzun bir zaman olmadı ilk gebeliğimde 20. Haftada fln hissrtmiştim