Bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım erken gebelik testi yaptım ben silik olarak görüyorum https://www.hizliresim.com/jl2ue5q
Testime bakarmısınız
Happy-melek1997 çok silik var kan ver canım
Happy-melek1997 aynen ben de çok sidik gördüm canım benim kan var bence de inşallah Rabbim gönlüne göre versin hayırlı haberlerini bekliyoruz 🥰
Banada silik cizgi var gibime geldi
benimmdunyamm ayyyyy var dimi allahımmmm
Prenses34_annesi Allah razı olsun erken gebelik testi ya böyle silik olması normal mi acaba ya çok teşekkür ederim 😇😇💕💕
Ben her seferinde açıp öyle bakarım. Ama var gibii çok yeni olabilir kuzum. Sende bir açıp baksana ışığa tutup
Var bence kan verin kesinlestirin hayırlısı ile istediğiniz haberi alırsınız inşallah 😇
Canor normalde flaşı fan açık bakarım en ufak çizgi bile görünmez ama bu davar çizgi gözle bakılınca görünüyor inşallah vardır yaa💕
Smia amin çok teşekkür ederim 🤗
Honeymom17 teşekkür ederim 💕
Happy-melek1997 tabii ki de normal canım benim herkesin testi birbiriyle uyuşmuyor mesela senin testin silik belki de yeni yeni haftalarındadır bebek 3 haftalık olabilir iki haftalık olabilir kimi insanınki net çizgi çıkıyor mesela benimki net çizgi çıktı ben 5 haftalıktım ama öğrendiğimde Rabbim inşallah gönlüne göre versin 🥰
Bence tekrar bi idrar testi yap canım
Prenses34_annesi çok teşekkür ederim yaa hiç ümidim kalmamıştı öğlen de normal test yapmıştım eşim istedimişti son kez yap falan diye 2 taNe ni normal Bi erken gebelik testi almıştım akşamda erken gebelik tastini yapayım dedim yaptım çıktı böyle yarın sabah olmadı hastanede lan vereyim en garanti bide pıhtılaşma bar bende 2 düşük sonrası olacak inşallah hemen iğne ilaca başlamamız lazım
CeyydaDE- yarın en garanti kan vereyim ben böyle insanın dengesi bozuluyor
Happy-melek1997 kuzu seni üzmek istemem ama bu test yanlış gösteriyor bende bundan daha belli bir çizgi vardı ve değerim 2.30 du. Ya direkt kan ver reglin geçsin ya da predictor marka olani kullan erken gebelikte umarım vardır 🤍🌸
Happy-melek1997 İnşallah canım Rabbim kısa sürede kucağınızı bebekken doldurur 🥰
Happy-melek1997 cok az cikmis 3-4gun bekleyin sora tahlil yapin
gunel91 teşekür ederim🌷