Merve2546 zeynozey ummuhan3 Sağolun canlarım Allahım sizlerede gönlünüze göre nasip etsin inşallah hayırlısıyla 😍😘🧿
Merve2546 Aysefe333 sağol canım benim Allahım seninde gönlüne göre hayırlısıyla versin inşallah darısı senin başına olsun isteyen herkesin başına olsun inşallah 😍😘❤️
busraokutan Hayırlı olsun canım. Uyguladığın bir şey var mıydı gebe kalmak için ilaç, bitkisel kür vs ve rahatsızlığın var mıydı? Belirtilerin neydi?
Merve2546 busraokutan canım benim göbeğim kaçıktı olmaz dediler çok şükür oldu 2 günde bir ilişki yöntemini denedik ve çok dua ettim okuduğum dualar sayesinde olduğunu düşünüyorum
Merve2546 busraokutan okuduğum dualar profilimde var hergün 41 kere Ayetel Kürsi okumaya başladım şimdi korusun rabbim diye onun dişindada tesbihlerimi çekiyorum
Hulu-72 busraokutan doktor mfk takviyelerini kullanın mutlaka sonuç alacaksınız instegramda sayfası var takip ederseniz zamanla anlayacaksınız
Merve2546 annesininkelegi canım sonucum çıktı 90.63 inşallah rabbim sanada nasip eder isteyen herkese nasip eder darısı başına olsun rabbim inşallah gönlünce hayırlısıyla versin 😘❤️
Happy-melek1997 Aysefe333 benim de dün aynı marka test aynı bu şekilde çıktı lan verdim beta 11 çıktı çok çok yeni dedi doktor 🤲🤲🌷
busraokutan Hulu-72 dr mfk yi takip ediyorum. Öncelikle doğal kürlere vs başvurmayı düşünüyorum sonra mfk takviyelerine bakabilirim. Evet çok fazla öven var ama aynı zamanda sonuç alamayan da çok fazla var galiba mfk takviyeleriyle
Merve2546 annesininkelegi amin canım benim çok teşekkür ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 😘🤲🏻