Merve2546 Kan testi verdim biraz önce 1.5 saatte çikar dedi lütfen dua edin geçen perşembe verdim çikmadı 2 defa erken gebelik testi yaptım silik çizgi çikti inşallah kanda çıkar 🤲🏻❤️
annesininkelegi Merve2546 insallah güzel haberlerinizi paylasırsınız bende perşembe kan bakacagım. Sizinle aynı bat ama yumurtlamam cok gec oldu
Merve2546 Pemberuya inşallah canım hemşirede dedi bu tür testlere güvenmiyoruz kandada çikarsa kesin vardır korktum ☹️
Pemberuya Merve2546 o testler asla yanıltmaz canm ben çok yaptım hiçbir zaman yanılmadım vallahi☺️ Rabbim gönlünüze göre versin
Merve2546 annesininkelegi canım sonucum çıktı 90.63 inşallah rabbim sanada nasip eder isteyen herkese nasip eder darısı başına olsun rabbim inşallah gönlünce hayırlısıyla versin 😘❤️
Aysefe333 Merve2546 hayy maşallah rabbim tamamına erdirsin inşallah darısı bana olsun adetine ne kadar vardı cnm
CeydaST Merve2546 gözün aydın ben de görünce aşağılara indim çıkmış mı bakayım dedim. Sağlıkla büyüsün inşallah kucağına almak nasip olsun
Ilaydaerd Merve2546 aaaaay çok sevindim çokkkk Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Perşembe de ben vericem test bana da dua edin ❤️❤️
Merve2546 Aysefe333 sağol canım benim Allahım seninde gönlüne göre hayırlısıyla versin inşallah darısı senin başına olsun isteyen herkesin başına olsun inşallah 😍😘❤️