Ilaydaerd Merve2546 aaaaay çok sevindim çokkkk Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Perşembe de ben vericem test bana da dua edin ❤️❤️
Merve2546 Ilaydaerd canım benim çok teşekkür ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah rabbim gönlüne göre versin inşallah kanda çikar vardır müjdeli haberini duyarız inşallah burdan yazarsın
busraokutan Hulu-72 dr mfk yi takip ediyorum. Öncelikle doğal kürlere vs başvurmayı düşünüyorum sonra mfk takviyelerine bakabilirim. Evet çok fazla öven var ama aynı zamanda sonuç alamayan da çok fazla var galiba mfk takviyeleriyle
AyFa1608 busraokutan hayıt suyu 👍 tavsiye ederim yumurtalıkları iyi çalıştırıyor. Pcosum var düzensiz adet görüyordum bununla evlendiğim ay hamile kaldım. Sonra kaybettim tekrar isteyince de tohumunun çayını demledim düzensiz içtim ve hamile kaldım şükür
Hulu-72 busraokutan rahim filmi çektirdiğim ay iki takviyesini kullandım 15 gün ve gebe kaldığımı öğrendim
Merve2546 Ilaydaerd 4 gün varken verdim canım 6 gün kalada erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı dünde yaptım silik çıkınca kan verdim 😘😘😘🌸🌸
busraokutan Hulu-72 takviyeleri 3 kullanin 3 ay da bekleyin diyor diye biliyorum mfk yani totalde 6 ay. Ben de rahim filmi çekilmistim fakat nasip 🤷
busraokutan AyFa1608 ben de pcosum canım ama adetlerim çok düzensiz değil. Sen soğan kürü denemiş miydin
AyFa1608 busraokutan çok denemek istedim ama içemedim hiç midemi bulandırdı ben çözümü hayıt suyunda buldum canım
CeydaST Merve2546 gözün aydın ben de görünce aşağılara indim çıkmış mı bakayım dedim. Sağlıkla büyüsün inşallah kucağına almak nasip olsun
AyFa1608 busraokutan aktardan aldım canım mecitefendi markalı. Çaybardağının 3 de 1 ine onu koy üzerini normal suyla tamamla sabah akşam iç. Hem iltihap söküyor hem adeti düzene sokuyor yumurta gelişimine katkı sağlıyor.
AyFa1608 busraokutan istediğin kadar kullan canım benim adetlerim düzensiz olduğu için bekarken adet zamanlarıma 1 hafta kala falan başlıyordum söküyordu adetimi ama çocuk için içeceksen bence başla adet zamanında bırakırsın hamile olmazsan diğer ay tekrar içersin
Merve2546 Aysefe333 canım kanı sağlık ocağından mı vermiştin gününe daha vardı galiba senin onun için kötü düşünme lütfen