mavininhertonuu DevriminAnnesi Dün benimde nefesimi daraltan anlar oldu 20 dk da bir demekki o da sancıydı benimde nefesimi kesti ama yalancı sancıydı
DevriminAnnesi mavininhertonuu belli bi süre devam etti, ama ne açıklık var ne başka bişey.. sadece arada suan sancı vuruyor daha çok oğlumun hareketleri canımı yakıyor yüremiyorum Allah yardımcımız olsun 🤲🏻🫶🏻 Bi avazda sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım 🤲🏻🥰🫶🏻
mavininhertonuu DevriminAnnesi Amiiin Amin inşallah sağlıkla hayırla kavuşalım, hareketleri çok nadir canımı acıtıyor sakin bi bebek ama ağırlık beni çok yoruyor ağırlaştım artık halim yok 🤦🏻♀️
DevriminAnnesi mavininhertonuu Aralık bebekleri bi türlü gelmek bilmedi, her şeyi etkiliyor galiba çocukları umarım tez zamanda doğururuz 😄🥰🤲🏻
mavininhertonuu DevriminAnnesi Evet ya geçen bide okuduğuma göre düşünürsek de kasılmayı engelliyomuş düşünmeyeyim diyorum ama aklımdan çıkmıyo önümde geziyo zaten hep 😅😅
DevriminAnnesi mavininhertonuu bacım bakmıcam uygulamaya diyorum gece elime alıyorum telefonu bakıyorum.. 😄🫣 o doğurmamış bunun şuyu olmamış kendimle karşılaştırıyorum anammm işin içinden çıkamıyorum 😄🫣🥹
agylik Tatli1dunya nasıl bir süreç izleyeceksiniz doktorunuzla haftaya aynı durumda olma ihtimalim çok yüksek de merak ettim 🙈
mavininhertonuu DevriminAnnesi Aynen her boş vakitte telefonu elime alınca direk uygulamaya giriyorum oku da oku oku da oku bitmiyo 😂
ftmdyn22 Asdfghj 39+2 oldum bende benimkininde geleceği yok galiba 🫣sancım yok hiç sadece rahmimde batma ve ağrı hissediyorum o kadar yarın kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek 🙈
Tatli1dunya agylik Valla ben kendi kasılmalarımı bekliyorum hastaneye erkenden gitme taraftarı değilim bu kez bu ikinci çünkü tecrübeliyim 😄
Tatli1dunya 1prensannesi2312 Ara ara kasılmalar dışında hiç birşey yok küçük hanım rahat yerinde 😎 Sizin nasıl?
Csipahi 40+2 deyiz hemde kız bebeğimle. Kız bebek beklemez diyenler bir daha düşünün benimkinin hiç gelesi yok🥲 açılma sancı hiçbir şey yok şimdilik, rahim ağzında ufak bir incelme başlamış sadece, bekliyoruz🥹
Tinasu Elegie doktor muayne edince nişanın geldiğini anlıyomu 🤭 hiç bir bilgim yok gelse belki görmem diye endişeleniyorım
AysuL Tinasu ben son bir ay sırf beyaz iç çamaşırı giymiştim. Zaten lavobayi da kontrol ediyordum. İç çamaşırında görmüştüm.
Elegie Tinasu yok anlamadı ben cumartesi günü toplu iğne ucu kadar kan gelmişti onu söyledim nişandır o dedi. Ama çok az geldi dedim olabilir o kadar da dedi. Birde bugün ki muayenede aşırı derece de uyardı sabahtan beri lekelenmem var. Karnımda ve kasıklarımda baskı hissediyorum umarım bu gece gelir🙏🏻
Asdfghj Benim şuan sırtımdan belime yayılan bi ağrım var ama doğum belirtisi mi bilmiyorum bide bebeğim kendini çok kasıp bırakıyor karnimda falan ağrı olmadığı için doğuma bağlamıyorum çünkü en ufak ağrıda umutlanmaktan yorulduum😅
Damla59x Asdfghj ben de ilk çocuğumu 40+2de doğurdum ama asla doğacak gibi değildi çatır çatır doğdu sonuç olarak 😂😂
Asdfghj Damla59x ama bende hiç belirti yok yaa kasılma sancı falan suni sancidan korkuyorum normal bi süreç olsun istiyorum