Asdfghj Damla59x ama bende hiç belirti yok yaa kasılma sancı falan suni sancidan korkuyorum normal bi süreç olsun istiyorum
Damla59x Asdfghj ben de öyle olsun istedim ama inan ki o herkese olmuyor yaa.. çok istedim kendi sancım olsun suyum gelsin vs ama suni sancı ile doğurdum maalesef.. olsun yaşamamış olmak kötü ama en azından her şey olması gerektiği gibi oldu oğlum da çok sağlıklı doğdu
mavininhertonuu AysuL Öyle olucam sanmıştım herkese ben yarın doğuruyorum dedim sabahtan akşama kadar pilates egzersiz sıcak su neler yaptım çok inandım doğuracağıma ama hayal kırıklığı oldu 😂😂
Rojinnur Asdfghj 37 +0 dayım 2 cm açıklığım var :)) o zaman ben hiç stres yapmasam mi ha geldi ha gelecek diye ne dersiniz? Artar mı açıklığım napicam bilmiyorum
AysuL Tinasu ben son bir ay sırf beyaz iç çamaşırı giymiştim. Zaten lavobayi da kontrol ediyordum. İç çamaşırında görmüştüm.
mavininhertonuu Yagmur981 Yaaa bende 38+5im ne zaman gelir acaba, nasıl geçti doğumun sağlıkla büyüt inşallah
12445 38+5 haftalık hamileyim bebişim hala dönmedi doktorda dönmez dedi Perşembe sezeryanla alalım dedi daha fazla beklesek döner miydi kızlar bilemedim
zumzum 12445 sanırım bebişlerin hacmi arttığı için som haftalarda dönme olasılıkları azalıyormuş diye biliyorum. Sizin ve bebişiniz için nasıl iyi olacaksa öyle olsun inşallah. 🤲🏻🥰
DevriminAnnesi 12445 canım 37 de popoyu asağı dayadı doktorum da dönmesi zor dedi..sezeryan yapalım dedi ben beklemek istedim. suan 39+2 yiz bugün döndü çok şükür sezeryandan korkuyordum şimdi normal doğum pozisyonu aldı kilosu suyu vs iyiyse bence biraz daha bekleyebilirsin egzersiz yapabilirsin tabi tercih sana kalmış 🤲🏻🥰 umarım döner
zumzum 38+4 hiç bir doğum belirtisi yok kızlar. Pazartesi nst ye girdim, sancım felan da çıkmadı. Doktoruma sanki hiç doğurmuycakmışım gibi hissediyorum dedim geçen gün kahkaha attı kadın. 🫣🤣
12445 zumzum amin çok teşekkür hepimiz için inşallah doktorda öyle dedide ne bileyim bazı doktorlarda bekliyor kafam karıştı