agylik Asdfghj ben de 39+2 yürüyüşümü yaptım ahududu yaprağı çayımı içtim hurmamı yedim merdivenimi indim çıktım bekliyorum 😅 40+1 de yeniden çatı muayenem var o zamana kadar gelmezse inşallah o muayene bir şeyleri harekete geçirir diye bekliyorum 😅
agylik DevriminAnnesi peki sancıyı o an hissettiniz mi kaydetmiş güzel güzel nasıl bişey bir insan sancıyı merak eder mi demeyin ediyormuş efenim şu süreçte 😅
DevriminAnnesi agylik hissettim valla bebeğim hareketliydi bide kasık kısmına vuruyor nefesini saniyelik kesiyor sonra tekrar düzeliyor umarım hepimiz yaşarız bu duyguyu sağlıkla kucağımıza alırız 🥰😄🤲🏻
DevriminAnnesi mavininhertonuu evet kasık kısmında hissettim ve sancı sırasında oğlum da Baya hareketliydi nefes kesen iç çektiren bi an ama hemen geçiyor 🤲🏻
mavininhertonuu DevriminAnnesi Dün benimde nefesimi daraltan anlar oldu 20 dk da bir demekki o da sancıydı benimde nefesimi kesti ama yalancı sancıydı
HurremSultan Minikbiranneem ah be gülüm bizde böyle anılmak istemezdik ama bizim de adımız çıkmış iste😅😅😅 keşke gelse de bende sizde kurtulsaniz😅😅😅