DerinElif istanbulluanne Bizde şuan 31 hafta 5 günlüğüz 1 hafta sonra bizde kontrole gideceğiz merak ediyorum acaba kaç kilo 🤔🐣
Melhaercan DerinElif ben gece kalkıp sütle ceviz yiyorum bolbol su içip yatıyorum 🤗 sabahlarıda kaşar peyniri ceviz yiyorum arada muz yiyorum soda içiyorum günlük ama Hiç yerinde durmayan bi cocuk maşallah
Ecrindemet 33+6 gunlukken gitmistim en son kontrole.2.600 demisti doktorum.Suan 35+2 olduk.Cuma kontrolumuz var bakalim ne kadar olmus.🙈
DerinElif Ecrindemet Sen neler yedin canım bebeğe kilo aldırmak istiyorum bende 😕ve hiç canım çerez istemiyor kaşar peyniri de yiyemiyorum 😞
Ecrindemet DerinElif bende ne cerez ne kasar peyniri yiyorum.Kilo alsin diye yedigim ozel birsey yok aslinda.Kahvaltimi yapiyorum normal.Meyveyi cok tuketiyorum ben.
fatos2404 DerinElif 33 haftalıkken 2200 gramdı şimdi 33+4 olduk bi dahaki kontrolümüzde 35'de Allah'ın izniyle 🙏💕
fatos2404 DerinElif inşallah canım ya bi iki haftadır sancılar kasılmalar peşimi bırakmıyor erken olacak diye korkuyorum 🤦