DerinElif Kızlar bebekleriniz kaç haftalık ve kaç kilo. 29 hafta 1 kilo 476 grammış benim bebişim ama doktor fazla yemekten kaçınmalıyız dedi tatlı şeker şire yememeliyiz kilo almamaya çalışmalıyız dedi ve ne yapacağımı Hiç bilmiyorum sizler yardımcı olun lütfen ??🤔🤔
Melhaercan DerinElif bizde 29 haftaligiz ama kilomuzu bilmiyoruz 32 haftalikken gidecez kontröle ve en son 25 haftalık 950 gramdi
SedaAta DerinElif 24haftalık 720 gr doktor hersey yolunda dedı bir kısıtlama da getirmedi çünkü ben sadece 5kilo almışım 😇🤗
DerinElif Tatlı şeyler canım istiyor ama yiyemiyorum doktor yasakladı diye oysa Ki pekmez bebeğe kilo aldırıyor die duymuştum Ne yapacağımı hiç bilmiyroum 😕😕
deletedmom6295 26. haftada 910 gramdı 29 olduk nasipse kasımın ilk haftası kontrolümüz var. çok merak ediyorum tospiğim kaç gram olmuş ☺️
Melhaercan DerinElif ben gece kalkıp sütle ceviz yiyorum bolbol su içip yatıyorum 🤗 sabahlarıda kaşar peyniri ceviz yiyorum arada muz yiyorum soda içiyorum günlük ama Hiç yerinde durmayan bi cocuk maşallah