fatos2404 DerinElif inşallah canım ya bi iki haftadır sancılar kasılmalar peşimi bırakmıyor erken olacak diye korkuyorum 🤦
DerinElif snagkts Canım neler tükettiniz acaba bende bebeğimin kilolu olmasını istiyorum ama Canım ne çerez istiyor nede kaşar peyniri sadece sabahları 2 haşlanmış yumurta yiyorum birde günde 1 bardak süt çok canım sıkılıyor zayıf olacak diye üzülüyorum 😞
snagkts DerinElif kasar Ve yumurtayi hergun yemege calisiyorum canim ama oyle ozel bi cabam yok sadece cici bebe sut cok istiyo canim bazen yiyorum o cok kilo aldiriyo dediler 🙈 ana ogul sisiyoruz 😂
Ecrindemet DerinElif bende ne cerez ne kasar peyniri yiyorum.Kilo alsin diye yedigim ozel birsey yok aslinda.Kahvaltimi yapiyorum normal.Meyveyi cok tuketiyorum ben.
nilly DerinElif senin aldığın kilo ile ilgili değil bebeğinki. Ben ilk oğlumda daha çok kilo almsitim 3.500 doğurmuştum. Ama bu defa kendim daha az aldım bebiş daha iki hafta önce geçti abisinin kilosunu maşallah. Sağlıklı beslen. Abur cuburu tatlıları hamur işlerini boşver. Et süt sebze meyve yogurt yumurtaya devam.
GokceGenc 32+3 haftalıgız bgn bakturdım 2066 gr dedi.. ama biraz koca kafalı dedi guldu sıkıntı varmı dedim beyin içi normal dedi gen olarak babasına cekmiş demekki dedi 😊 kilomuz normalmi kızlar..
Asafinannesi Mrvkzgdnl öncelikle teşekkürler 😍 kaşar muz ceviz süt yumurta bal gergin tüketiyorum, 29. Haftada karın gelişimi geride, kilo almıyor demişlerdi bunları tüketmeye başlayınca hızla kilo aldı oğluşum 😋😍