romantik91 Caglali canım ovulasyon testi yap mutlaka adet bitiminden itibaren. Uygulamalar her zaman doğru bilemiyor. Benimkini 15 Aralık yumurtlama gösteriyordu ama 19 aralıkta oldu 20 aralıkta çatlama oldu mesela
karpuzz Ummhny merhaba kullandım jeli ama adetime 2-3 gün var bekliyorum Göğüs ağrım var ama regl öncesinde oluyordu zaten hep bakalım bekliyorum bende 😊
Gamzee29 Bende bu ay kullandım jeli ilk defa. Ovulasyon testiyle takip ettim yumurtlamamı bugün 10. günüm adetime de 4-5 gün var. Bekliyorum inşallah güzel sonuç alırız 🙏
Nurklcc Gamzee29 canım merhaba benimle aynısın bende 10. Gündeyim kullandım bende insallah güzel haber alırız
mrvsrcn Gamzee29 ya bende aldım ben prefert almıştım ama fırsatım olmadı güya çatlatma iğnesi sonrası kullanacaktım ama aşılamaya karar verdik son anda, kaldı öyle bakalım
Gamzee29 mrvsrcn o markayı bilmiyorum hiç bende bir gebenin günlüğünden aldım.İnşallah işe yarar hepimiz için 🙏 Allah isteyem herkese nasip etsin.
Gamzee29 Nurklcc yumurtlamadan sonra kasık ağrım oldu şimdide az var ama göğüslerim şiş ve acıyor baya adet öncesi belirtiler de olabilir bilmiyorum. Test icin bekliycem sanirim adet gunume kadar negatif gormek cok yipratici🥲
Nurklcc Gamzee29 bende 1 buçuk senedir deniyorum olmuyor bu ay klomen kullandım doktorum verdi ovulsyınuda yaptım bide jeli kullandım inşallah olur canım haber ver banada olurmu
Gamzee29 Nurklcc tabi veririm. Klomen ne için kullandınız acaba burda hep yazıyorlar ama ben bilgi sahibi değilim pek🤗
Nurklcc Gamzee29 yumurta geliştirici ilaç yani yumurtaları belli büyüklüğe getiriyor yumurtlama oluyor işte bende tam büyümüyor sanırım doktor klomen verdi
Gamzee29 Mervee23 ben 3 gün kullandım ilk gün biraz oldu ama sanırım fazlasının akması normalmiş. Sizin kaçıncı gününüz yumurtlamadan sonraki?
Nurklcc Mervee23 akma olmadı canım çok güzel normalde baya akıntı oluyordu hemen jeli kullandım 3 gün hatta kullandım hiç akıntı olmadı
Mervee23 Gamzee29 Benimde oldu ya😕 Hiç akmıyor filan yazmışlar genelde ama neden öyle oldu anlamadım.Yumurtlamadan 1 gün öncesi benim