Mervee23 Gamzee29 Benimde oldu ya😕 Hiç akmıyor filan yazmışlar genelde ama neden öyle oldu anlamadım.Yumurtlamadan 1 gün öncesi benim
Mervee23 Gamzee29 Evet takip ediyorum.Muhtemelen yumurtlamam yarın.Siz hangi günleri değerlendirdiniz
Gamzee29 Mervee23 benim yumurtlamam adetimin 14. Günü oldu 14,15 ve 17. Günleri değerlendirdim jelle birlikte. Bugün 10. Günüm yumurtlamadan sonraki
Mervee23 Gamzee29 Anladım.Yumurtlama,çatlama ve 2 gün sonrasını değerlendirmişsiniz☺️ Bende yumurtlamanın 1 gün öncesini değerlendirdim henüz.Gün aşırı mı daha iyi olur yoksa hergün mü bilmiyorum😕
Gamzee29 Eşim sürekli evde olmadığı için yumurtlamada görünce değerlendirmek istedim açıkcası.Günaşırıda öneriliyor ama okuduğum kadarıyla
Mervee23 Gamzee29 Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah.Siz önce öğreniceksiniz.Güzel haberlerinizi bekliyorum 😊
Aryaamm Ben de denedim bu sefer jel . Yumurtalamayi ve öncesi günü değerlendirebilir sadece şuan bekliyorum
Nurklcc Mervee23 akma olmadı canım çok güzel normalde baya akıntı oluyordu hemen jeli kullandım 3 gün hatta kullandım hiç akıntı olmadı
Mervee23 Nurklcc Hayırlısı olsun hepimiz için canım.Jeli ilişkinin başında mı kullandınız peki.Yani hemen jelden sonra mı beraberlik oldu acaba.Akma olmadı dediğiniz için soruyorum😕
karpuzz Ummhny merhaba kullandım jeli ama adetime 2-3 gün var bekliyorum Göğüs ağrım var ama regl öncesinde oluyordu zaten hep bakalım bekliyorum bende 😊
Gamzee29 karpuzz benimde adetime 3-4 gün var ve göğüslerim şiş ve ağrıyor ama dediğiniz gibi adet belirtiside olabilir
karpuzz Benimde yumurtlama günüm cumartesi ve pazar günüydü Biz perşembe cumartesi pazartesi değerlendirdik 1 gün dolu 1 gün boş şeklinde