karpuzz romantik91 ben sipariş verdim elime ulaştı aşılama oldum bu ay tutmazsa eğer adet sonrası deneyeceğim jeli
Zuhrezuhre romantik91 ay bende şimdi sipariş verdim inşallah şifa olur aşılama yapmayı düşünüyorduk rastgele çıktı karşıma hemen sipariş verdim şifanın nereden geleceği belli olmaz inşallah hepimizin kucağı dolar 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
romantik91 Ben de sipariş ettim ama yine de sormak istedim birçok kişiyi duydum bu şekilde gebe kalan.
karpuzz romantik91 ya gözünüz aydınnn :))) bende bu ay kullanıcam yumurtlama gününde :) Siz nasıl kullandınız acabaa bilgi verebilir misiniz
romantik91 karpuzz ovulasyon testleriyle yumurtlamayi takip edip yumurtlamadan öncesini yumurtlama gününü ve çatlama gününü değerlendirdik canım. İlişkiden hemen önce vajinaya sıkıyorsun açıklamaları kutuda yazıyor. Insallah hayirli haberlerle😇🥰
romantik91 Bussuusu eşimi bilmiyoruz hic doktora gitmedik. Benim de sag yumurtalıkta basit kist var ama doktor gebeliğe engel degildi demisti bana zaten
karpuzz romantik91 amin inşallah tutar Ben şunu merak ediyorum ilişkiden hemen önce sıkıyoruz ya sırt üstü yüz üstü olmak lazım üstteyken akma falan olur mu bilmiyorum :)
romantik91 karpuzz canim normalde ilişkiden sonra yarim saat ayaklarimi yukarıda tutar beklerdim yine de ayağa kalkınca bir miktar disari çıkardı istemsiz. Ama bunu kullandığım günlerde hiç akma olmadi
Zuhrezuhre romantik91 ya benim merak ettiğim şey hepsini bir ay icinde mi kullanacağız yoksa sadece yumurtlama döneminde mi umarım hepimiz en yakın zamanda güzel haberleri alırız 🙏🏻🌸🥲
romantik91 Zuhrezuhre insallah guzel haberlerle 🥰🥰 yok canim sadece ovulasyon donemi kullan. Ovulasyonun 1 gun öncesi , ovulasyon günü ve çatlama günü kullandım toplam 3 gün
Caglali romantik91 Benim bu ay 14 ocakta yumurtalama gösteriyor 19 ise çatlama Ben jel alıp kullansam Hangi gün ilişkiye girsem iyi olur
romantik91 Caglali canım ovulasyon testi yap mutlaka adet bitiminden itibaren. Uygulamalar her zaman doğru bilemiyor. Benimkini 15 Aralık yumurtlama gösteriyordu ama 19 aralıkta oldu 20 aralıkta çatlama oldu mesela
romantik91 Caglali instagramda bir gecenin günlüğü diye bir sayfa var ebru ceylan yönetiyor. Gynoseed jel adı da. Oradan almıştım