Gizem3544 aniii0310 yaaa birlikte seçilip içine sinilmesi kadar güzeli yok adı gibi ömrüde güzel olsun inşallah 🙏🏻
Betullllmirac41 Oğlumun adı miraç taha 2.ye oğluma hamileyim ona da siraç Talha koymayı düşünüyoruz 😇
Gizem3544 gamzesonmez ay gerçekten mi ya bizde koymayı düşünüyor gibiyiz ama herkeste olsun istemem tabi ben çok duymamıştım aslında
gamzesonmez Gizem3544 benimde oğlum olucak Atlas istiyordum bir baktım youtuber olan bi kız koymuş tiktoker olan bile koymuş kuzenim de koyunca dedimki tamam boşver😂
Gizem3544 gamzesonmez ya youtuber tiktoner önemsememde ailede birinde olsaydı bende koymazdım ailede olan ismi koymayı sevmiyorum ben..siz ne koyacaksınız peki
Merve-simay Benim de oğlum olacak daha netleştirmedik aöa Berkay düşünüyoruz ablası koymak istedi ablası Simay kardeşi de berkay olsun madem dedik ;) ama göktuğ ismi favorim 😍❤️
Gizem3544 Merve-simay yaa maşallah ablası seçtiyse emir büyük yerden koymak gerekiyor sağlıkla gelsin ☺️
Minikkoalam13 Bizde Atlas ve Göktuğ arasında kalmıştık. Göktuğ koymaya karar verdik anlamı da gayet güzel 😍