Mustafayigitvebeytugannesi cahillesohbetikestim Metehan arslan ne kadar hoş bir isim uyumu olmuş. 🌺 sağlıcakla gelsin 🤲
cahillesohbetikestim Fundaaaaa bizimkiler de öyle 🦁 yalnız Osmanlı değil Turan ordusu kuruyoruz 🤌🦁🐺🇹🇷
Fundaaaaa cahillesohbetikestim Ahh hepsi adıyla yaşasın inşallah sağlıklı mutlu bir hayatları olsun 🥹😍
Sezengcl Gizem3544 Kesinlikle erkek ismi çok zor ya kız olursa hazırdı isim erkekte karar veremiyoruz Ben aren Arden göktuğ aslan uzay kuzey de kaldım Eşim alper diyo. İsim savaşları devam ediyor 😀
Sezengcl asyagibi Irkcılkl bizim ülkede bile var canım biz bile fsrklı mezheplerden siyasilerden oldgmz zaman tepki görüyoruz koyacagmz isimlerden dolayı 😏😔
asyagibi Sezengcl Doğru aslında haklısın canım, ama avrupa ülkesinde daha farklı oluyor Göktürk’e bayılmıştım ama ince düşününce çocuk için sıkıntı olacak diye karşıma Göktuğ çıktı resmen kalbim güm güm atıyor Göktuğ dedikçe 🥰
Sezengcl Fadimegll321 Oh eşine isimde karısmyan erkek 👍👍 Eşin müdahale etmiyorsa ismi özgürce koy kmse karışamaz.
Sezengcl 2023bebegim Sadece eşimin beğenmesi yeterli tüm sü-lale arkadaşı çevresine beğendirmeye mecbur değiliz. Ben uyuz olduğum olay. Bir işimi beğenip paylaşıyorum tepki görüyorum size ne yani ben benmişim koymuşum ayy uyy yok şöyle yok böyle ssygısız saygısız cevaplar. Gerçekten onca sene sonra gelen çocuğumun adını bile çevrem belirliyor ne uyuz bi olay
2023bebegim Sezengcl bide şu var anlayamıyorum yaptığımız iş bile bizi yargiliyorlar ama sonra o işi kendileri yapıyor ben çevreme değil sadece annem babam beğensin istiyorum birde eşim başkası beni ilgilendirmez
Gizem3544 Sezengcl canım milleti boşver herkes herseye bir kulp buluyor herkesin doğrusu başka sen ne istiyorsan koy onlar konuşsun çenelerine kuvvet 😂
aysenur-y1 Mehmet Asil Mehmet Alp Mehmet Ege Mehmet Uraz Mehmet Arel Mehmet Arden hangisi güzel sizce