KaraBus Gizem3544 Asaf aren ♥️ Asaf ismi güçlü ve zeki anlamına geliyor. Aren ise en parlak kum tanesi anlamına geliyor♥️
Zeynepbsk Oğlum hamileyken istediğim herşey gerçek oldu , bana çok şans getirdi öneriniz var mı ? Uraz heralde şans demekmiş ama tek koyamıyorum
asyagibi Gulshnisa Benim eşim de beğenmiyor. Babasının adını koymak istiyor tamam dedim koyalım ama babanın ismi 2. İsim olsun çünkü eltimde de kayınbabamın adı oğlu var nasıl ikna edicem bilmiyorum 🤦🏻♀️
asyagibi Sezengcl Doğru aslında haklısın canım, ama avrupa ülkesinde daha farklı oluyor Göktürk’e bayılmıştım ama ince düşününce çocuk için sıkıntı olacak diye karşıma Göktuğ çıktı resmen kalbim güm güm atıyor Göktuğ dedikçe 🥰
tbugse asyagibi Hasan sizinle kayinbabaninizin ismi mi? Aynı durum bizde var Hasan eşimin babasının adı ve ve eşim tek çocuk koymak istiyor yanına bende Göktuğ ve Göktürk düşündüm ama henüz hiç kesin değilim 😂
asyagibi tbugse Evet canım kayınbabamın ismi. Siz tek erkek çocukmuşsunuz benim eltim de Hasan var zaten birde biz koyacaz bir dhaa dogurursam erkek olursa onu da Hasan koyarız böyle böyle gidecek herhalde 🤦🏻♀️ Ben eşime şart koştum okuyacaksan 2. İsim olacak Hasan dedim. Göktuğ Hasan düşünüyorum 🥰
Fundaaaaa cahillesohbetikestim Ahh hepsi adıyla yaşasın inşallah sağlıklı mutlu bir hayatları olsun 🥹😍