Simosunannesi Tabiki herkesin kendi zevki ve fikri tamamen🙈Kaç yıl kızım olursa Simay dedim;bir kızım var 3bucuk yaşında adı Simay.Sonra olursa Miran ve Miray dedim.Simay Miran Miray ❤️Kız ismi seçmek daha kolay şuan 13 haftalık hamileyim perşmbe cinsiyetini öğrenicez inşallah sağlıkla gelsin erkek hissediyorum bu yüzden Miran üzerinde düşüncelerim yoğunlaştı ve değişti.Tahir daha çok hoşuma gidiyo kararsızım😅Asilde güzel ama arın aren aden bartu barlas atlas yağız aslan arslan ayaz doruk doğa mana bakımından mıı erkek ismine benzememelee bakımından mı absürt geliyor ya😶Yusuf Talha Berat Ömer belki Sancar neden konulmuyor artık değişik olucak diye cins olmaları zorundamı😶
Smysmysmy1 Ben Deniz ve Taylan isimlerini çok seviyorum ama eşimin çok içine sinmedi. Berk Efe koymayı düşünüyoruz şu anda. Listemde Çınar, Ege, Karan, Kuzey, Han, Cihangir, Baran, Egemen, Görkem, Atlas isimleri de vardı. 🤷🏼♀️
Simosunannesi Ahmet Mehmet Selim,Emir Kerem,Fatih,Emirhan evet eski banel ama güzeller kaçtane çocuğum olursa olsun okadar cins isim koymam ben bence Simayı bile zor kabullendirdim çevreme o neymiş miyav gibi diye 😄Manaları yada internette doğruluğu kanıtlanmayan manaları ilaki güzeldir herkesin kendi tercihi dediğim gibi ama aybars artun barbaros yerine daha kibar isimler daha şık geliyor benim kulağıma,fikirlerinize sonsuz saygı duyuyorum🥰❤️
Simosunannesi Ablamın kızı Zümra oğlu Mirza.Bitane daha olursa kızı Şura,oğlu Hazar istiyo.Fikir olsun❤️Ensar,Buğra,Amine Şura şıklarının arasında☺️
ciigdemm Bizde 34 hafta bitecek bulamadik 12 yaşında oğlum var ismi Mustafa bertuğ 8 yaşında kızım var ELİF berru isimleri Bunada Ali Baran -Ahmet kağan -Ali kağan Ali arlas Ahmet Asım bu isimler arasında kaldık abi ablada olunca işimiz zor 🙈🙈
asyagibi Gulshnisa aşığımmmm🥰 eşimi ikna edemiyorum 🥺 Göktuğ Hasan olsun diyorum yanaşmıyor ağliciiiimmm🤦🏻♀️
Gulshnisa asyagibi ya bende ☺️ bir kızım var ikinciye hamileyim cnsiyeyybelli değil henüz ama erkek olursa Göktuğ diye diretiyorum eşime o beğenmiyor tabii
tbugse asyagibi Hasan sizinle kayinbabaninizin ismi mi? Aynı durum bizde var Hasan eşimin babasının adı ve ve eşim tek çocuk koymak istiyor yanına bende Göktuğ ve Göktürk düşündüm ama henüz hiç kesin değilim 😂
Sezengcl asyagibi Irkcılkl bizim ülkede bile var canım biz bile fsrklı mezheplerden siyasilerden oldgmz zaman tepki görüyoruz koyacagmz isimlerden dolayı 😏😔
Gnshusna Erkeğe isim koymak çok zormuş gerçekten bizde çok zorlandık🫣Ama Mahir Altan’a karar verdik inş🤲🏻
Elifkorler_16 Bizimde ilk çocuk 👦 erkek rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip ederse inşallah BATIKAN olucak ismi🥰🧿🤍
asyagibi Gulshnisa Benim eşim de beğenmiyor. Babasının adını koymak istiyor tamam dedim koyalım ama babanın ismi 2. İsim olsun çünkü eltimde de kayınbabamın adı oğlu var nasıl ikna edicem bilmiyorum 🤦🏻♀️
cahillesohbetikestim Gizem3544 Muhammed Alparslan ilk oğlumun adı. Şimdiki ufaklık ya Yusuf Metehan ya da Metehan Arslan olacak. 🥰🦁💙
Mustafayigitvebeytugannesi cahillesohbetikestim Metehan arslan ne kadar hoş bir isim uyumu olmuş. 🌺 sağlıcakla gelsin 🤲