slndrella Mir ali çok güzel ama ali babamın ismi dşye koymak istemiyorum mir alp olacak galiba ya da babür. Milan da güzel ama eşim istemiyor
Mervevremmm Gizem3544 bizde çok zor karar verdik eşimle ☺️ eşim göktuğ koymayı çok istiyordu ama kuzeni koyduğu için çok da yakın oldukları için vazgeçti 🤷🏻♀️ Ama artık karar verdik çoğu kişide olsa da bizim akrabamızda tek olacak Çınar koyucaz oğlumuzun adını 😍
Nurdan2021 Gizem3544 ben Ahlas koyacağım inşallah Allah nasip ederse anlamı çok güzel eşim sürekli atlas mı ahlasmı diye katıştıracaklar diyor ama ben çok beğeniyorum
Dmrbs18 Ysm0307 bence demezler şuan öyle isimler varki değişik 😊 eğer oğlum olsaydı kerem Ali ismini çok beğeniyordum
celileturk Bir kızım var ismi AmineBetül şimdi hamileyim belli değil ama oğlan olurda Asil Burhan kız olursa Hanne Naime koyacağım 😌 Asil ve Hanne bana ait. Burhan ve Naime eşime. Anne babasının isimleri.
zeynepsatlms1 1fatooss Aras da çok yakışıyor benim kuzenimin oğlunun adı da Yiğit Aras kulağa hoş geliyor 🌸
Ipek_2017 Ysm0307 babamın adı kerim kardeşimin adı Kerem hiç bu zamana kadar öyle bi karışma olmadı. Çok güzel bence de Kerem ismi 💙