Mrvbnbg2208 Minibebe amin inşallah bir tane tanıdığım vardı çocukken gördüm uysal akıll bir çocuktu ben karakter olarakta çok önemli olduğunu düşünüyorum. Kızım olursa 2.ye arya düşünüyorum bende kıza hazırdı ama erkek olunca bir afalladik ama hallettik sizinkiler de çok güzel 🤩
Gizem3544 TansuTalay canım sınıftaki çoğu kişinin adı olacak kadar çokta değil 200 küsür yorumdan 4 5 kişi atlas dedi ☺️
Hazer01 Bızım de cok karısık ben burak diyorum eşim azat dıyor bu 3.oglum olacak 23 haftalıgız kucuk oglum Talha buyuk oglum eymen dıyor bakalım hangisi kısmet olacak. Dıger ogullarımın ısmı Yusuf ve alim
Fadimegll321 Bizimde ismimiz yok eşim karışmıyor ama babasının isminden yana ben istemiyorum eltime karışmayıp bana karışacağını söylüyorlardı sinir oldum o yüzden yok yani olmaz ama aklımda isimde yok
Sezengcl Fadimegll321 Oh eşine isimde karısmyan erkek 👍👍 Eşin müdahale etmiyorsa ismi özgürce koy kmse karışamaz.
1fatooss Bizimde ilk oğlumuzun ismi Ali ihsan ikincisine Yiğit koymayı düşünüyoruz yanına hangi isim olur ki ?
zeynepsatlms1 1fatooss Aras da çok yakışıyor benim kuzenimin oğlunun adı da Yiğit Aras kulağa hoş geliyor 🌸
1fatooss eceulgen Çağrı , Çağın , Çağatay aklıma ilk bunlar geldi çınarın sonuyla uyumlu isim bulamadım bende
AdinsMom Gizem3544 biz Adin koyucaz anlamı çok güzel cennet demek bi anlamı daha vardı ama unuttum bizim cennetimiz olduğu için Adin isminde karar verdik 💙👼🏻
Minitomubeklerken Gizem3544 30. haftamızdayız, Renas koyacağız gibi ama net değil 🙄 çok zor oğlumuza layık sim bulmak :) Anlamı: yol bilen,rehber.
Aspenya44 Gizem3544 bebgimin cinsiyeti belli değil ama oğlum olursa inşallah Hamza koymayı çok isterim