Denissee Kız için isim hazır. Erkek olursa Timur veya Teoman. Daha çok Teoman a yakınız gibi. Biz baya baya Türk hukumdarlarinin isimlerinden koyacağız 🙈 bakalım cinsiyet bir belli olsun da 🤣 daha çok yeni 4+3 haftalık bebisimiz 🙋
Burcu_cakir Gizem3544 İlk oğlumun ismi Ali Kerem🙏🏼💙 2.bebisimiz de erkek geliyor onun da ismi Kayra olacak inşallah🙏🏼🤰🏻
Em0s Gizem3544 Yuşa ismi çok güzel bence.. Yuşa olan bebekler genelde sakin ve akıllı güleç oluyor anlamına bakabilirsiniz
TansuTalay Mustafayigitvebeytugannesi aynen düsünsene okula gidicekler sınıftaki çoğu kişinin ismi atlas 😂😂
Gizem3544 TansuTalay canım sınıftaki çoğu kişinin adı olacak kadar çokta değil 200 küsür yorumdan 4 5 kişi atlas dedi ☺️
eceulgen Oğlumun adı Çınar :) şimdi bir oğlum daha olcak ama karar veremedik uyumlu bir isim bulamadık. :( fikri olan var mı ?
1fatooss eceulgen Çağrı , Çağın , Çağatay aklıma ilk bunlar geldi çınarın sonuyla uyumlu isim bulamadım bende
Nurnoyan Gizem3544 bizim Deniz olucak inşallah ❤️ Babası çok istemese de ben bide Cansın eklemek istiyorum .. Deniz Cansın ❤️
TansuTalay Gizem3544 malesef baya cok 😃 bn doğum magnetleri sayfalarına bakıyorum genelde isim icin hep standart isimler ve bu sene en cok atlas
fndaaaaa Yorumların hepsini okudum Bilerek sanırım tek ben varım şuan bu ismi koyan Asil Han bend eden de fikir olsun koyacaklara veya beğenenlere😇🙏💙
TazeanneBetul Gizem3544 Merhaba herkese 🥰 bizimde erkek bir çocuğumuz olacak ama gerçekten isim bulmak çok zor erkek için daha da zor 😥 Biz Asil düşünüyoruz şuanda ama daha kararsızım 25+0 haftadayım bakalım önerileri bende takip ediyorum 🥰🥰🌺🌺
Minibebe Mrvbnbg2208 Kayra İsmini Çok Beğeniyorum kızım Var bide Azra Uyumlu Oluyor Mehmet’e Kayinbabamin ismi öyle koyduk bizde Muhammet kayrada Güzel uyumlu Olmuş İsimleriyle Hayırlı Yaşasınlar InsAllah
Mrvbnbg2208 Minibebe amin inşallah bir tane tanıdığım vardı çocukken gördüm uysal akıll bir çocuktu ben karakter olarakta çok önemli olduğunu düşünüyorum. Kızım olursa 2.ye arya düşünüyorum bende kıza hazırdı ama erkek olunca bir afalladik ama hallettik sizinkiler de çok güzel 🤩
2023bebegim Gizem3544 bende aynı dertle yanıyorum bulduklarimi kimseye begendiremiyorum Göktuğ. yiğit Ali Ali asaf Miraç
Sezengcl 2023bebegim Sadece eşimin beğenmesi yeterli tüm sü-lale arkadaşı çevresine beğendirmeye mecbur değiliz. Ben uyuz olduğum olay. Bir işimi beğenip paylaşıyorum tepki görüyorum size ne yani ben benmişim koymuşum ayy uyy yok şöyle yok böyle ssygısız saygısız cevaplar. Gerçekten onca sene sonra gelen çocuğumun adını bile çevrem belirliyor ne uyuz bi olay