Babynmommy teşekkür ederiz tüm bebisler sağlıklı olsun da on gün sancı da çeksen kucağına alınca herşey geçiyor
Böyle de doğurmak 🙊38+3te gelen minik mucizem 🤍
dilinkopsunemi-bisus şimdi tatlım ben en son 37.haftamda kontrole gitmiştim nst sancım cikiyodu ama ben sancı falan hissetmiyodum doktor bana suyun nişanın gelirse duramaz bı sancin olursa yada makatinda sürekli olan bi baskı hissedersen gelirsin açıklığa bakarız demişti bebek toplandikca assa baskı yapıyor baskı yaptikca da açıklık yapmaya çalışıyor makatin o yüzden ağrır demişti ki ben o makat ağrısını arabada hissettim ayakta gittim nerdeyse oturamiyodum 😂
Elifmelis45 sancıların başlamış sanırım ılık duşa gir squat yap evde odadan odaya yürü açıklığın olur zorlanmazsin şunun surasinda ne kalmış Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ktugbaa hamilelikte ne yedin ne içtin spor mu yaptın yiğidim anlat hele ☕️ 😁
Şaka bir yana çok iyi değil mi yaaa tebrik ederim seni sağlıkla büyüt inşallah 🙏
Ktugbaa dediklerini 37. Haftaya girer girmez yaşamaya başlamam pekii 😄😄 çok teşekkür ediyorum 😍😬
Ktugbaa çok teşekkür ederim bilgin için
Ktugbaa ahahaha vala zorlu ama guzel doğum olmus Rabbim saglikla buyutmeni nasip etsin insallah:)
Ktugbaa masllh ikinci dogummuydu?.😊
Ktugbaa amin canım Allah razı olsun teşekkür ederim 🙏 🥰
MaviDeranHazal valla ek bişe yemedim sabah normal kahvaltim öğlede yemeğim akşamdan yemeğim yatmadan abur cubur sabah 7de kalk kocayı ise gönder oğlan kalksın onla ilgilen öğleye yemek yap çocuğu uyut yemek ye evi topla çamaşır bulaşık ohooo oturmuyodum ki hiç 😂😂 gece yatmadan bile ev topluyodum artık yapa yapa dağınık bişe görünce batıyodu bana 😂😂
dilinkopsunemi-bisus oğlum 37+5te doğmuştu 36 ve üstü bı sorun olmaz gelen gelsin 😂😂