Böyle de doğurmak 🙊38+3te gelen minik mucizem 🤍
Ktugbaa ay belirti verir inşallaaahh benim tosun oğlan bide birşey sorabilir miyim büyük abdest var gibi hissedip wcye gidince yapamamak da doğum belirtisi ya şimdi kabızlıkla bunu ayırt etmenin bir yolu var mı bugün yaşadım bunu bilemedim hazır doğum yapan bulmuşken sormak istedim 😄😄😄
Ktugbaa maşallah Allah size bağışlasın evladınızi böle jet hızıyla doğurmak darısı başıma benimde 2.hamileligim 39+4oldum karnımda sertlesme kasılmayla birlikte bel ağrısı çekiyorum kaç gündr saatte 2 3 kez oluyo 😌
Ktugbaa tebrik ederim canım sağlık büyüsün bebeğin, bahtı açık olsun🥰🤲
1anne2bebek__ amin inşallah Allah herkese kolay doğum nasip etsin inşallah 😘 tamam ben ekranı bı sivazlarim 😂
piiremsesinannesiii Allahım tek nefeste kurtarsın Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah stres yapmayın sakin olun sancilarinizi nefesinizle yürüyerek çömelerek karşılarsaniz kolay dogumunuz olur 😘
Babynmommy teşekkür ederiz tüm bebisler sağlıklı olsun da on gün sancı da çeksen kucağına alınca herşey geçiyor
dilinkopsunemi-bisus şimdi tatlım ben en son 37.haftamda kontrole gitmiştim nst sancım cikiyodu ama ben sancı falan hissetmiyodum doktor bana suyun nişanın gelirse duramaz bı sancin olursa yada makatinda sürekli olan bi baskı hissedersen gelirsin açıklığa bakarız demişti bebek toplandikca assa baskı yapıyor baskı yaptikca da açıklık yapmaya çalışıyor makatin o yüzden ağrır demişti ki ben o makat ağrısını arabada hissettim ayakta gittim nerdeyse oturamiyodum 😂
Elifmelis45 sancıların başlamış sanırım ılık duşa gir squat yap evde odadan odaya yürü açıklığın olur zorlanmazsin şunun surasinda ne kalmış Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ktugbaa hamilelikte ne yedin ne içtin spor mu yaptın yiğidim anlat hele ☕️ 😁
Şaka bir yana çok iyi değil mi yaaa tebrik ederim seni sağlıkla büyüt inşallah 🙏
Ktugbaa dediklerini 37. Haftaya girer girmez yaşamaya başlamam pekii 😄😄 çok teşekkür ediyorum 😍😬
Ktugbaa çok teşekkür ederim bilgin için
Ktugbaa ahahaha vala zorlu ama guzel doğum olmus Rabbim saglikla buyutmeni nasip etsin insallah:)