Ktugbaa ay belirti verir inşallaaahh benim tosun oğlan bide birşey sorabilir miyim büyük abdest var gibi hissedip wcye gidince yapamamak da doğum belirtisi ya şimdi kabızlıkla bunu ayırt etmenin bir yolu var mı bugün yaşadım bunu bilemedim hazır doğum yapan bulmuşken sormak istedim 😄😄😄

Ktugbaa maşallah Allah size bağışlasın evladınızi böle jet hızıyla doğurmak darısı başıma benimde 2.hamileligim 39+4oldum karnımda sertlesme kasılmayla birlikte bel ağrısı çekiyorum kaç gündr saatte 2 3 kez oluyo 😌

piiremsesinannesiii Allahım tek nefeste kurtarsın Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah stres yapmayın sakin olun sancilarinizi nefesinizle yürüyerek çömelerek karşılarsaniz kolay dogumunuz olur 😘

Senel6767 ben oğlumu 18 yaşımda kucağıma aldım şuan 21 yaşındayım kızım geldi şükürler olsun yaşla bi alakası yok benimde yırtılmam olmuştu oglumdayken ama 3 dikişim vardı kızımda da oldu 2 dikişim var

Minare ahahaha valla sancı geldi mi durma derim yolda dogurursan o kötü ayy düşünsene arabada doğurduğunu iyi ki ben kendimi hastaneye attım valla ben arabada doğursam bayılırdım stresten heralde 😂

Babynmommy teşekkür ederiz tüm bebisler sağlıklı olsun da on gün sancı da çeksen kucağına alınca herşey geçiyor

Kubraa33 10 dk yada 5 dk bir vurmadı ki 9 buçukta yataktan kalktım kalktığım gibi tekrar lavaboya gittim çıktım geçmiyo sancı dk tutim dedim 3 dk 3 kez sancı vurdu hiç geçmedi oğlumda 9dan 3e kadar sancı çekince hemen dogurmam sandım nerden bilim 😂

Alevahmet yani kişiden kişiye değişir ama oglumdayken içerden 3 dikişim vardı eskisinden de dar olmuştu içeri her ilişkide aciyodu 1 yıl içinde acısı düzeldi ama darlık konusunda aynıydı şuan nasıl olur bilmiyorum genişlik sorunu yaşamadım yani ama dediğim gibi kişiden kişiye değişen bişe

dilinkopsunemi-bisus şimdi tatlım ben en son 37.haftamda kontrole gitmiştim nst sancım cikiyodu ama ben sancı falan hissetmiyodum doktor bana suyun nişanın gelirse duramaz bı sancin olursa yada makatinda sürekli olan bi baskı hissedersen gelirsin açıklığa bakarız demişti bebek toplandikca assa baskı yapıyor baskı yaptikca da açıklık yapmaya çalışıyor makatin o yüzden ağrır demişti ki ben o makat ağrısını arabada hissettim ayakta gittim nerdeyse oturamiyodum 😂

Elifmelis45 sancıların başlamış sanırım ılık duşa gir squat yap evde odadan odaya yürü açıklığın olur zorlanmazsin şunun surasinda ne kalmış Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ktugbaa hamilelikte ne yedin ne içtin spor mu yaptın yiğidim anlat hele ☕️ 😁
            Şaka bir yana çok iyi değil mi yaaa tebrik ederim seni sağlıkla büyüt inşallah 🙏

Ktugbaa ahahaha vala zorlu ama guzel doğum olmus Rabbim saglikla buyutmeni nasip etsin insallah:)