elzem62 2minnosannesi_ ya tebrik ederim 🤭 bende ayın 24nde test yapacağım.. bana da dua edin inşallah bende bu sevinçleri yaşayabilirim🥲
2minnosannesi_ elzem62 yaa bütün dualarım seninle kuzum inşallah vardır ikimizde de 🤲🏻bende erken yaptım çarşamba günüm olmazsam kan vereceğim bende
2minnosannesi_ Birannee1 Tuana93 nergis_a Sibelcnr nerminnn_ smyctn Melike_nur53 ummuhan3 elzem62 hilaltrkgl snayglll Cemre_nur yagmur089 Seran Niska iremiyy Askeryarii D12ekim Ebrarliva my-stery Esila201619 kızlar sonuç yüklüyorum şimdi çıktı test sonucu
hilaltrkgl 2minnosannesi_ canım benimde böyle olmuştu bikaç saat sonra çizgi daha da belirginleşir ama hamilesin kesinlikle hayırlı olsun Eabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
snayglll Canım hayırlı olsunn tebrik ederimm bariz belli silik çizgi ne gibi belirtilerin vardı şimdiden soralım 🤭
2minnosannesi_ snayglll baş dönmesi ve sürekli bir uyku hali vardı acaba mı dedim günü bekleyemedim yaptım bugün böyle çıktı
Niska 2minnosannesi_ ayy kız hamilesin bence bendede böyle çizgi çıkmıştı hadi inşallah inşaallah tekrar yoklayb söylersin💙
2minnosannesi_ Niska ayy inşallah canım çarşamba günüm olmazsam test yapacağım o da pozitif olursa kan veririm zaten
iremiyy Adet tarihime iki gün varken yaptım, silikti benimde beta verdim yüksek çıktı inşallah güzel haberler alırsın 🙏🏻
2minnosannesi_ yagmur089 yarın gitsem mi acaba kimyasal yaşadıktan sonra korkar oldum ya yoksa diye 😔
yagmur089 2minnosannesi_ var canim bence testin silik cikmis ver bence kan testi icin rahatlamis olur