2minnosannesi_ Kızlar çift çizgiyi ben mi görüyorum bir tek sizde görüyor musunuz? ![https://mutluresim.com/images/2022/12/17/HTU6i.jpg]
Sibelcnr 2minnosannesi_ bnmde böyleydi hatta az daha silik sonra gittim kan verdim onda da yuksek çıktı simdi 27 haftalik olduk bence kan ver hemem 🥰
smyctn 2minnosannesi_ benimde böyleydi görünce bir hoş oldum :) Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ben biraz sabırsızım hemen kan vermiştim 😊
Melike_nur53 2minnosannesi_ hayırlı olsun canım evet hamilesin 🥰 rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
2minnosannesi_ Birannee1 teşekkğr ederim canım daha 4 gün var adetime dayanamayıp yaptım inşallah vardır
2minnosannesi_ Birannee1 Tuana93 nergis_a Sibelcnr nerminnn_ smyctn Melike_nur53 ummuhan3 elzem62 hilaltrkgl snayglll Cemre_nur yagmur089 Seran Niska iremiyy Askeryarii D12ekim Ebrarliva my-stery Esila201619 kızlar sonuç yüklüyorum şimdi çıktı test sonucu
Esila201619 2minnosannesi_ erken gebelik testimi bu yaptigin? Benimde 4 gün var adetime yapsam cikarmiki varsa tabi
gunessada-123 2minnosannesi_ ben de adetime 3 gün kala yapmıştım ama sizinde çizginiz bariz belli hayırlı olsun
2minnosannesi_ Sibelcnr 4 gün var adetime ama dayanamayıp yaptım inşallah vardır canım şuan kalbim nasıl atıyor anlatamamm 😍
nerminnn_ bende 3 gün kala yapmıştım çok silikti daha silikti benim rabbim nasip eder inşallah sanada kan verdim 49 du betam şuan 6+2 i
2minnosannesi_ nerminnn_ sağlıkla al kucağına inşallah canım darısı bana ve isteyen herkese inşallah 🤲🏻