sedaa12 39+3 ile bekliyoruz bugün 8 bin adım attım ılık duş aldım tık yok hala bekliyorum normal olsun istiyorum ama nasip
Prenses34_annesi Rozaanne çocuklar yıl başını bekliyorlar demekki cıngıl beyli günleri geyikler getirir büyük ihtimalle 🤣🤣🤣 işin esprisi tabii Allah doğurmayı nasip etsin bacikolarım sizlere bizim daha şubatta🥰
sedaa12 mavininhertonuu üzülmeyin bende etki etmiyor yürüyüş hareket egzersiz gününü bekliyorlar bence 😅
mavininhertonuu sezerats 🤭 inşallah dua edelim kendimize ederken tüm şu günlerde doğum bekleyenlere inşallah, sağlıkla hayırla güzellikle mutlulukla ağrısız acısız yakın zamanda inşallah ❣️
sezerats mavininhertonuu her duamda bütün hamişlere de ediyorum Allah herkese sağlıklı, hayırlı, kolay doğumlar versin 💙
Adamiranin__annesi Rozaanne 41 e kadar bekleyebiliriz sonra suni dedi birazdan acile gidicem kontrol. Amaçlı devlete gidiyorum çünkü ben 3 gün sonra Bidaha çağırdı haftasonu ya acile gidicem günü geçtiği için son anda sürekli kontrol altında olmak gerekiyor