Prenses34_annesi Rozaanne çocuklar yıl başını bekliyorlar demekki cıngıl beyli günleri geyikler getirir büyük ihtimalle 🤣🤣🤣 işin esprisi tabii Allah doğurmayı nasip etsin bacikolarım sizlere bizim daha şubatta🥰
emirtosveannesi mavininhertonuu yıldım bezdim yoruldumm artık hayırlısıyla Bi kucağımıza alaydik şu bebeleri🤣(39+2)
elifgenc asuyalin benim kızım da 38+3 ne kadar yakınız 😍40ı geçmesin yeter bana 😄40ı doldurur gibi geliyor benimki ondan daha bir şey beklemiyorum
mavininhertonuu emirtosveannesi İnşallah bekliyorum dört gözle eşime diyorum ki insan acı çekmek ister mi belime ağrı girsin kasığıma karnıma ağrı girsin artık falan diyorum 😂😂
Adamiranin__annesi Rozaanne 41 e kadar bekleyebiliriz sonra suni dedi birazdan acile gidicem kontrol. Amaçlı devlete gidiyorum çünkü ben 3 gün sonra Bidaha çağırdı haftasonu ya acile gidicem günü geçtiği için son anda sürekli kontrol altında olmak gerekiyor
Rozaanne mavininhertonuu belim mahvediyor beni şuan ama kasıkta tık yok valla ben de acının yollarını gözlüyorum 😁
agylik mavininhertonuu ay evet ya ben de bazen bu düşüncede oluyorum. Acı çekmek için can atar mi insan ya 😅 ama sabırsızlık heyecan hat safhada 🥰