Kbetul Ay ne çok aralık bebeği varmış 🥹🥹 37 haftadayım yalancı sancılar başladı çok garip her an regl olacağım gibi hissediyorum ağrılardan 😂😂😂
agylik mavininhertonuu ay evet ya ben de bazen bu düşüncede oluyorum. Acı çekmek için can atar mi insan ya 😅 ama sabırsızlık heyecan hat safhada 🥰
Gizem0709 Tam 39. Hafta olduk. Her gün adaçayı, çömelme hareketleri ama gelen giden yok. Ne ağrı ne nişan ne sancı. Bugün komple ev temizlendi yerler silindi yine tık yok😁 Pazartesi çatı kontrolüm var belki tetiklenir bir umut 🤷🏼♀️
agylik Gizem0709 ben de salı kontrole gidicem çatı muayenimi geçen hafta oldum açıklık filan yoktu. Çatı da uygun dedi doktor ama ne gelen var ne giden kasılıp kasılıp gevşiyor. Ağrı sızı nişan vs olmuyor 😅 annelik delilik diyorlar ya o noktaya doğru gidiyoruz sanırım 😅
Rozaanne Gizem0709 benim 2 3 gündür ağrılarım var tam 39um aynı şekilde ama artık beklemeyi bıraktım 😁
agylik Birazdan yürüyüşe çıkacağım. İnşallah biraz etkisi olur 😅 en azından aşağı inmeye başlasa iyi olcak. Pozisyon aldı evladım ama ilerleyeyim diyip ışığa yönelemiyor 😅💙
agylik Doktor 41 e kadar bekleriz dedi 41 de 1 Ocak ya Allah’ım o zamana kadar gelsin istiyorum. 😅 Tam yeni yıl çocuğu olacak bizimkiler 😄
elifgenc asuyalin benim kızım da 38+3 ne kadar yakınız 😍40ı geçmesin yeter bana 😄40ı doldurur gibi geliyor benimki ondan daha bir şey beklemiyorum
elifgenc Rozaanne büyük ihtimal oğlak burcu olacak çoğu nazdan değil inattan olmasın 😅neyse biz yine şartlamayalım tabi 😄
aliandalina Bana doktorum hurmayı en fazla 3 tane ye son aylar çok yiyebilirsin doğumu başlatmaya etkili demişti bol bol hurma yiyin kızlar hemde süt yapar
zlshn Rozaanne 38+2 olduk bizde ilk gebeliğimde oğlum 40+6 da doğdu ikinci bebiş o yüzden çok sakince bekliyorum 40+3 veya 40+4 de olsun istiyorum hatta yeni yil bebisi olsun. Günler zor geciyor gibi geliyor ama zaman öyle hızlı ki ne ara doğurdum da bu kadar çabuk büyüdü diyorsunuz her anın tadını çıkarın özellikle 0-6 ay çok zor geciyor ama bebeğinin kokusu hep burunda tütüyor 😌