busrabrbr Ebru1995 tam olarak böyle hissediyorum bana 12. Haftadan sonra rahatlarsın diyorlar ama sen 13 olmuşsun bunu duymak üzdü 😢😢 sanırım ilk 3 aydan sonra yani 14. Haftadan sonra rahatlıcaz umarım inşallahh
Ebru1995 busrabrbr doktorum da 12. Haftadan sonra hafifler demişti. Aslında biraz hafifler gibi oldu kusmalarim ama iki gündür yine arttı. İnşallah tez vakitte geçer
Dr4 kupp ilk 3 ay.dünyama küsüyorum resmen bulantı koku hassasiyeti kusma halsizlik iştahsızlık tansiyon düşmesi bayılma.. bundan önceki hamileliklerimin3 aydan sonrası çok rahattı. Bu 4. Bebeğim bunda son ay da zorlandım ürtiker(sebepsiz gebelik kaşıntısı) olduğum için.
Kahvesever kupp valla ben 9.ayda zorlandım sağa sola dönmek zor yatmak zordu , göbeğimi yatağın dısına verip ayak arasına ve sırtıma yastık koyarak uyuyordum .
_sevdatsn Haftadayım ilk 3 ay çok zordu benim için 15 kg verdim mide bulantısı ve kusmadan orta 3 ay mükemmeldi tam bi balayı ayı gibi ama son 3 aya girdikten sonra bel ağrılarım çok şiddetlendi yürüyemiyorsun bile gece uyuyamıyorsun birde mide yanması var tabi bu durumlar kişiden kişiye göre de değişir elbet ama benim için çok zor şuan
BEAUTY28 kupp ilk gebeligimde hic…bir ay..hic bir gun..hic bir hafta 2.gebelihimde 10 haflatigm sankk aksam saatlrtinsa tumm dunya uzerime gelmis…bitkin hiss ediyorum kendimi ve agzima 1 lokma alamiyorum sanki uzerime fil oturmus
Babykalamar kupp 7. Ayimdayim suan ne yemek yiyebiliyorum ne nefes alabiliyorum ne uyuyabiliyorum ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum herseyyy cok zor suan bende en zoru ilk uc ay sanirdim suan karnim buyudukce hicbisey yapamaz oldum nefesim gucum yetmiyoooooo
_sevdatsn Babykalamar ah güzel arkadaşım aynen öyle ki 8.ayda daha çok büyüyor daha da hareketsiz kalıyorsun ama kavuşmaya az kaldı 🤗
Derya_gumus kupp şuan icinde bulunduğum son ayim en zorlandigim ay oldu hamilelikte son 3 ay cok zor oluyor
Elifkorler_16 İlk dört ay çok kötüydü mide bulantısı kusma bel ağrısı falan çok kötüydü eşim sağolsun onun sayesinde yine ayakta durabildim ondan sonra bir sorun olmadı ta ki bu son ayımıza girene kadar şuan son dönemlerdeyiz ve karın ağrısı kadık ağrısı falan 🤦🏻♀️
Gmz-gmz 30 haftalık hamileyim her şeyi kendim yaptım kimse destek olmadı. Eşim uzakta çok yoruldum psikolojik olarak . Kendi evimde de değilm özel bir rahatsızlığım var ordan oraya ordaya anlayacagınız az kaldı diye dua ediyorum sadede
kupp Melike_nur53 cobancantasi bitkisini oneririm. icmek zararli olurmu blmiyorum hamilelikte sonuçta bazi bitki çayları zarar. ama pamukla vs uygulayin derim
Rookiee12 Şu an 6+3 deyim aşırı mide bulantı hissim var sevdiğim tüm yemekler gözüme karardı resmen ve halsizlik diz boyu umarım bir an önce bu günler de geçer
yagmur089 kupp ben oglumdayken son aylar cok zorlandim bunda ilk aylar da cok zorlandim bakalim son aylar inşallah rahat gecer
Tinasu kupp ilk 3 ay beni çok zorladı halsizlik yorgunluk uyuyamama beni en çok yoran ozamandı şuan 35+4 üm evet buralarda çok zor ama o halsizlik bi başkaydı ya kolumu kaldıramıyodum hasta gibi 😅